Sú analógové hodinky vhodné na umývanie riadu?
Je podľa vás potrebné mať vodotesné hodinky (50m vhodné do sprchy) ak si ich nechcem dávať dole počas bežných domácich prác, napr. umývanie riadu, vane, umývadla, atď?
@anonym_autor ak nechces riskovat, ze sa poskodia vlhkostou, tak zvol radsej vodotesne.
Asi je to u teba zvyk ich nosit stale, tak radsej zvol nejake lacnejsie. Mozu sa pri domacich pracach nestastne poskodit buchnutim, ci chemikaliami. Aby ti ich nebolo luto.
A su momenty, ked by ich bolo dobre aj tak radsej odlozit. U muza minimalne pri drobnych elektrikarskych pracach, u zeny pri umyvani okien.
@anonym_autor ak nechces riskovat, ze sa poskodia vlhkostou, tak zvol radsej vodotesne.
Asi je to u teba zvyk ich nosit stale, tak radsej zvol nejake lacnejsie. Mozu sa pri domacich pracach nestastne poskodit buchnutim, ci chemikaliami. Aby ti ich nebolo luto.
A su momenty, ked by ich bolo dobre aj tak radsej odlozit. U muza minimalne pri drobnych elektrikarskych pracach, u zeny pri umyvani okien.
@moonlight1210 ja si myslím, že dobre je ich dať dole aj pri umývaní riadu a WC,kde je možné, že sa na nich zachytia patogény a môžu sa potom na nich množiť.
@moonlight1210 ja si myslím, že dobre je ich dať dole aj pri umývaní riadu a WC,kde je možné, že sa na nich zachytia patogény a môžu sa potom na nich množiť.
@domka222 to je pravda. Presne pre toto by mali ist dole aj prstene a tesnejsie naramky (aj tie pletene, uviazane naramky priatelstva - radsej ich robit na zapinanie) pri umyvani cohokolvek znecistneho.
Ze pod tou plochou sperku sa kozu uchytit chemikalie, ci dake zvysky z tej necistoty a dlhodobo si tam potom mozu nerusene vplyvat na kozu.
Takze nasledne zrazu vyrazky, zrazu ekzem, zrazu opuch (potom napriklad strihaju prstene z prstov na pohotovosti).
Hodinky pri umyvani riadu? Nevadi ti, ze zostanu mastne, spinave,... v jemnych sparach, remienku ...? Ze ich omlatis a poskodis pri kontakte s riadom? Sprcha chapem,kupanie v jazere, menej uz vana (vadi pri kupani), umyvanie riadu a domacnosti uz vobec nie.
Hodinky pri umyvani riadu? Nevadi ti, ze zostanu mastne, spinave,... v jemnych sparach, remienku ...? Ze ich omlatis a poskodis pri kontakte s riadom? Sprcha chapem,kupanie v jazere, menej uz vana (vadi pri kupani), umyvanie riadu a domacnosti uz vobec nie.
@anonym_96667b Toľko okresných hygieničiek sa tu vyrojilo...🙂)
@anonym_autor ano, lebo ak nebudu vodotesne, tak ti do nich vojde voda, vnutri to zhrdzavie, a nebudu fungovat.
Este aj daj pozor na chemiu, moze poskodit sklicko, ci remienok, ak pouzivas nieco agresivnejsie a bez dlhych rukavic.
Pri umyvani riadu mne to vadi najmenej, ale ja umyvam pod tecucou vodou a nie v napustenom dreze, takze hodinky mokre nemam.

@anonym_autor Ja mám obyčajné dámske, neboli ani moc drahé, a prežili už aj sprchovanie i kúpanie sa v mori. Mám ich už asi 6 rokov🙂.