icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kibuk
9. mar 2012

taak obedik hotovy 🙂 ale bez polievky ale nevadi 😉

tinuskaha
9. mar 2012

@kibuk diky za tip na buduci tyzden 😉

tinuskaha
9. mar 2012

dievcata nemate nejaky odskusany recept s kuskusom??nieco co by jedol aj mm .-)mozte aj do IP dakujem

veronika1417
9. mar 2012

@danielaj krasne 🙂 daj link este raz pls 😉

kibuk
9. mar 2012

@tinuskaha za malo 🙂

smejkoh
9. mar 2012

rajcinova polievka, dusene bravcove s horcicovou omackou, tarhona

mimikett
9. mar 2012

dnes mame kuraci stroganov s ryzou

jenie123
9. mar 2012

zeleninova polievka, hrachova kasa s udenym maskom.. 🙂

stanislavao
9. mar 2012

dusena kuracia pecen, bude aj na zajtra s ryzou. a v nedelu asi hovadzi gulas s knedlou.

alexis617
9. mar 2012

srdiečka na smotane a estoiny

localoca
9. mar 2012

aj vcera som chcela napisat len som zabudla,napisem aj vcerajsie menu
ranajky hrianky z cesnakom a maslom+caj alebo mliecko
obed hubové fasirky zo zemiakmi a smotanovo cesnaková omacka
vecera cokoládovy puding s ananásom a slahackou

localoca
9. mar 2012

dnes to bude
ranajky gyros(boli sme v meste)
obed privarok so zelenej fazule+volské oko
vecera bude pravdepodobne zas cokoládovy puding len s jahodami,lebo dnes som si kupila jahody

lussy23
9. mar 2012

@danielaj krásne kroisanty🙂

snu
9. mar 2012

torta na krstiny synovcovi hotova,snad potesim rodicov 😀 ked ju rozkroja,pridam foto ci sa podarila,, mala byt tocena puncova 😉

karin0401
9. mar 2012

vysmažany syr s hranolkami ...a neviem čo cez vikend

lussy23
9. mar 2012

My dnes parené buchty a pre mňa zapekaná brokolica a zem. kaša, keďže nemám rada sladké.

lussy23
9. mar 2012

@snu nádherná tortička

simona112
9. mar 2012

dnes dojedáme zo včera špagety a k večeri urobím granadír a bude aj na zajtra. Ale neviem čo v nedeľu ?

akika722
9. mar 2012

baby,poradte niečo pre deti z kuracich prs 😒 niečo dobre,zdrave-ako priloha najlepšie cestoviny 😅 😅
poslala som mm kupiť 6kuracích stehien,kupil prsia 🙄 🙄 🙄
stehna som chcela s kapustou a zemiakmi-prsia by boli takto divne 😒 +na polievku som chcela 🙄 pošli chlapa na nakup

snu
9. mar 2012

dakujem dievcence

juliap
9. mar 2012

@akika722 narezat na pasiky, osolis, dat opiect narychlo, zaliat vodou, pridas zeleninku /ja davam mrazeny hrasok mrkva kukurica/, ked je makke, tak mozes bud hned zahustit s mukov, alebo priliat trosku mlieka, alebo smotany a zahustit mukov ... ku kolienkam, alebo slovenskym haluskam uplna mnamka ... namiesto tej mrazenej zeleniny moze byt aj napr nastruhana mrkva najemno, alebo ak nemas ziadnu zeleninku, tak das na masko papriku mletu a mas z toho perkelt jak vysity, mnam, mnam ...

akika722
9. mar 2012

@juliap vdaka..vidiiiiš??mrkvy mam doma kopu 😕 žeby som to urobila s nou? 😒
chcela som niečo ine,nove,niečo čo ešte nejedli 😅 a napady došli 😖 😀

lucikatn
9. mar 2012

polievka z hlávkového šalátu na kyslo a palacinky

simona112
9. mar 2012

@lucikatn tá polievka znie dobre. Môžem poprosiť recept? ešte som to neskúšala 🙂 Ďakujem

slimstar
9. mar 2012

Kuraci paprikas 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=855

tento sa vzdy podari.

lussy23
9. mar 2012

Moj ďalší pokus o jedálniček. Ten predošlý nám nevyšiel, boli sme chorí, bratia chodia neskoro domov, ale ja sa nevzdám! 🙂
Dnes a zajtra už som písala vyššie, ale zabudla som na brokolicovú polievku
Nedeľa- pondelok: po dlhom čase klasika - pečené kurča a ryža
Utorok- streda: Lečo
štvrtok - piatok -Zapekané zemiaky so šunkou a syrom
Sobta-nedeľa - pečené mäso, knedla a kapusta

lunana
9. mar 2012

Žienky potrebujem súrne radu, dá sa hrubá múka nahradiť polohrubou? potrebujem do zemiakových krokiet a zistila, som, že nemám hrubú múku doma 😒

anavila
9. mar 2012

@lunana asi áno, budú možno jemnejšie ale nenmali by sa ti rozpadaváť, ale neskusala som, a suseda nema hrubu muku????

anavila
9. mar 2012

my sme dnes mali hráškovu kremovu polievocku a zemlovku s jablkami a tvarohom, deti to baštili jedna radosť!!! tak som dúfala ze im ostane do zajtra, lebo zajtra budu s tatinkom, mamka ide na voľby do komisie, no ale vidím, že večer asi budem musieť ukuchtiť ešte niečo iné.

lucikatn
9. mar 2012

@simona112 ahoj, je to veľmi jednoduché - očistené zemiaky nakrájať na kocky a dať variť v osolenej vode. Keď sú polomäkké pridať natrhané šalátové listy (lepšie sú natrhané lebo potom sa to lepšie konzumuje, keď sú v celku tak sa veľmi obtáčajú na lyžicu....). Uvariť zemiaky do mäkka a na koniec pridať trocha mlieka/smotany a ocot podľa chuti.