Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dievcata nemate nejaky odskusany recept s kuskusom??nieco co by jedol aj mm .-)mozte aj do IP dakujem
@danielaj krasne 🙂 daj link este raz pls 😉
rajcinova polievka, dusene bravcove s horcicovou omackou, tarhona
dnes mame kuraci stroganov s ryzou
zeleninova polievka, hrachova kasa s udenym maskom.. 🙂
dusena kuracia pecen, bude aj na zajtra s ryzou. a v nedelu asi hovadzi gulas s knedlou.
srdiečka na smotane a estoiny
aj vcera som chcela napisat len som zabudla,napisem aj vcerajsie menu
ranajky hrianky z cesnakom a maslom+caj alebo mliecko
obed hubové fasirky zo zemiakmi a smotanovo cesnaková omacka
vecera cokoládovy puding s ananásom a slahackou
dnes to bude
ranajky gyros(boli sme v meste)
obed privarok so zelenej fazule+volské oko
vecera bude pravdepodobne zas cokoládovy puding len s jahodami,lebo dnes som si kupila jahody
vysmažany syr s hranolkami ...a neviem čo cez vikend
My dnes parené buchty a pre mňa zapekaná brokolica a zem. kaša, keďže nemám rada sladké.
dnes dojedáme zo včera špagety a k večeri urobím granadír a bude aj na zajtra. Ale neviem čo v nedeľu ?
baby,poradte niečo pre deti z kuracich prs 😒 niečo dobre,zdrave-ako priloha najlepšie cestoviny 😅 😅
poslala som mm kupiť 6kuracích stehien,kupil prsia 🙄 🙄 🙄
stehna som chcela s kapustou a zemiakmi-prsia by boli takto divne 😒 +na polievku som chcela 🙄 pošli chlapa na nakup
dakujem dievcence
@akika722 narezat na pasiky, osolis, dat opiect narychlo, zaliat vodou, pridas zeleninku /ja davam mrazeny hrasok mrkva kukurica/, ked je makke, tak mozes bud hned zahustit s mukov, alebo priliat trosku mlieka, alebo smotany a zahustit mukov ... ku kolienkam, alebo slovenskym haluskam uplna mnamka ... namiesto tej mrazenej zeleniny moze byt aj napr nastruhana mrkva najemno, alebo ak nemas ziadnu zeleninku, tak das na masko papriku mletu a mas z toho perkelt jak vysity, mnam, mnam ...
polievka z hlávkového šalátu na kyslo a palacinky
Kuraci paprikas 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=855
tento sa vzdy podari.
Moj ďalší pokus o jedálniček. Ten predošlý nám nevyšiel, boli sme chorí, bratia chodia neskoro domov, ale ja sa nevzdám! 🙂
Dnes a zajtra už som písala vyššie, ale zabudla som na brokolicovú polievku
Nedeľa- pondelok: po dlhom čase klasika - pečené kurča a ryža
Utorok- streda: Lečo
štvrtok - piatok -Zapekané zemiaky so šunkou a syrom
Sobta-nedeľa - pečené mäso, knedla a kapusta
Žienky potrebujem súrne radu, dá sa hrubá múka nahradiť polohrubou? potrebujem do zemiakových krokiet a zistila, som, že nemám hrubú múku doma 😒
my sme dnes mali hráškovu kremovu polievocku a zemlovku s jablkami a tvarohom, deti to baštili jedna radosť!!! tak som dúfala ze im ostane do zajtra, lebo zajtra budu s tatinkom, mamka ide na voľby do komisie, no ale vidím, že večer asi budem musieť ukuchtiť ešte niečo iné.
@simona112 ahoj, je to veľmi jednoduché - očistené zemiaky nakrájať na kocky a dať variť v osolenej vode. Keď sú polomäkké pridať natrhané šalátové listy (lepšie sú natrhané lebo potom sa to lepšie konzumuje, keď sú v celku tak sa veľmi obtáčajú na lyžicu....). Uvariť zemiaky do mäkka a na koniec pridať trocha mlieka/smotany a ocot podľa chuti.

taak obedik hotovy 🙂 ale bez polievky ale nevadi 😉