Tipy na výhodné ceny a miesta pre nákup potravín
Ahojte, začínam zariadovať vlastnú domácnosť. Prosím, kto sleduje ceny, vedeli by ste mi napísať výhodné ceny produktov, za ktoré nakupujete? Zaujíma ma ten základ:
Vajíčka, hladka múka, ryža, olej, obyčajne maslo. A ešte, kde zvyknete nakupovať?
Dakujem
@anonym_autor coze?
treba mat vernostne karty, aplikacie, vtedy su niektore potraviny lacnejsie.
ryza giana byva v akcii za 1,39 - 1,49, treba sledovat letaky kaufland, tesco, v tejto cene najdes ryzu aj v lidli.
muku najdes v obchodoch za 50 centov, aj za 1 euro. treba proste sledovat akcie a letaky.
Kto ti doteraz nakupoval? Sama musíš zistiť kam sa ti oplatí ísť. My väčšinou v kauflande.
@anonym_autor jednota, ale záleží kde bývaš či chodíš autom,ako ďaleko, lebo my napr. v meste kaufland nemáme takže tam logicky nemôžem nakupovať.
ak idem robit velky nakup, co zvacsa robim, tak to idem kauf a lidl. inak ku nam do potravin zbehnem, co mame najblizsie, ked nieco chyba alebo proste ked nieco treba. ceny si asi kazdy sleduje v letakoch, ako inak sa dozvies, kde sa momentalne co najlepsie oplati. normalne si pisem listocek, kde co maju a idem podla toho.
Kto ti doteraz nakupoval? Sama musíš zistiť kam sa ti oplatí ísť. My väčšinou v kauflande.
@januska12323 babka.
Otázka bola myslená skôr tak, v akom rozsahu sa tieto ceny pohybujú. Že prídem do obchodu a uvidím múku a poviem si, "nie, je drahá, kúpim inde lacnejšiu" Mám možnosť nakupovať Kaufland, Tesco, Lidl
@januska12323 babka.
Otázka bola myslená skôr tak, v akom rozsahu sa tieto ceny pohybujú. Že prídem do obchodu a uvidím múku a poviem si, "nie, je drahá, kúpim inde lacnejšiu" Mám možnosť nakupovať Kaufland, Tesco, Lidl
@anonym_autor Ako som písala vyššie Kaufland má svoju značku, tá vychádza lacnejšie ako "originál" .
Stiahni si apku Kauflandu - KauflandCard. kde zbieraš body a budeš mať zľavové kupony, každý týždeň na niečo iné
ja kupujem takmer všetko v tescu, ale máme vernostnú kartu a objednávam cez internet...
určite treba vernostnú kartu - ak sa teda rozhodneš pre jeden obchod, najlepšie by bolo kupovať väčšinu tam, aby si mala čo najlepšie ceny a kupóny...
@januska12323 babka.
@anonym_autor na iTesco mas skoro vsetky potraviny, mozes sa pozriet ake su ceny tych zakladnych a potom ked pojdes do obchodu mozes porovnavat. Ja nakupujem vacsinou v Kauflande a Lidli. Niekedy v Tescu.
mne pride kaufland najvyhodnejsi. Byval aj Lidl .. ale uz velakrat som zbadal, ze lidlovska akcia je vo finale slabsia ako v kauflande.
Ked zacnes nakupovat ... rychlo zistis po par tyzdnoch, co je akcia, a co len: akoze akcia 🙂
Tie appky su vacsinou oblbovaky.
Tam tie ich "kupony". Velakrat davaju tie iste produkty, bez nutnosti aktivovat dopredu nejaky kupon za nejake body.. este v lepsej cene.
Pravidelne, napr. 1x do mesiaca ci dvoch. Idealna prilezitost nakupovat trvanlivejsie produkty prave vtedy.
Ako sliedit na nejaky "kupon" v aplikacii 🙂

Nakupujem v Kauflande alebo Jednote základné potraviny väčšinou ich značku a využívam akcie spojené s kartou.