icon

Dobrý psychiater v Topoľčanoch a okolí

astina
19. júl 2021

Ahojte damy, viete odporucit dobreho psychiatra v okoli Topolcian? Rozmyslam nad dr. Martinu a dr. Knizatom. Dakujem 🙂

sagittka
30. aug 2021

@astina ahoj, co pocuvam v mojom okoli tak Mudr. Martinu si chvalia. Mozno moze posobit odmerane ale je dobra odbornicka.

teraneriqua
16. feb 2025

@sagittka d4. Martinú je slabá, žiadna odborníčka, nedokazala mi za pol roka najst vhodné lieky. Mudr Mlynekova mi hned na prvy raz dala lieky čo mi pomohli, pritom nerobia zavislosť, už somna minimalnej dávke. Inak dr Mlynekova je teraz v Chynoranoch. Odporúčam ju. Platí sa, ale je to dobrá investìcia.

teraneriqua
18. feb 2025

@teraneriqua podobnu zlú skúsenoť mám s dr Martinů. Za vyše roka mi neustále menila lieky, ale nikdy si nevypočula moje ťažkosti a psychickú bolesť. U Mudr. MLYNEKOVEJ som pocítila láskavé ľudské pochopenie. Ona mi na prvý raz nastavila lieky, ktoré mi super zabrali. Neboli to lieky čo robia zavislosť, beriem ich uz 2 roky a dokázem sa starat o deti, chodit do práce a znovu mám radosť zo života. Za 3 hodiny 1.rozhovoru z dr Mlynekovou som pocítila k nej silnu dôveru a nádej, že sa z ťažkej psychickej situácie dostanem. Mudr Mlyneková dáva silnú nádej už len rozhovotom a prítomnosťou v jej všetkochápajúvom ľudskom prežívaní. Äno, platí sa u nej, ale čo je 150eur za 3 horiny, počas ktorých som už pocítila výrazne zlepšenie a zmiernenie úzkosti a strach z budúcnost. Veď oveľa viac by ma stála strata zamestnania, kde som už tiež nevládala robiť. Mudr. Mlynekovú odporúčam každèmu. Nie je potrebnè chodiť každý mesiac na kontrolu. Ona komunikuje cez sms a telefonicky a tak prispôsobuje dávky liekov. Dr.Mlynekovú vnímam ako záchrančnho anjela, ktorÿ mi pomohol znovu sa dokázať starať on svoje deti a robiť moju prácu, ktorú mám veľmi rada. Odporúčrm dr. Mlynekov keždémul

teraneriqua
22. feb 2025

@astina dr.Martinu ti da aj 5 liekov naraz uživať, oťapi človeka. Nevypočuje si ta, hned len prec za sestrickou. Ked povies, ze ti lieky nesedia, začne sa rozčuľovať, nieco zmeni, ale nič nevylieči. Choď do
Chynorian dr.Mlynekovej ta ti nasadí super bezpecne lieky na prvy raz a vylieči ťa. Ahoj

teraneriqua
22. feb 2025

N@astina Dr.Martinu je expres rychlik, ledva na teba pozrie, da nejake oblbovaky a uz aby si hola vonku. Je neprijemna, nervózna, odmeraná, ani nepozrie na çloveka. Ak si krajšia a mlsdßia ako ona, tak...no, nema to rada. Choď Dr. Mlynekovej do Chynorian, pôjdes tam raz, a ona ťa hned nastavi na dobre lieky a nebude na tebe testovať snád vßetky psychiatricke lieky. Potom si u Mlynekovej lieky len objednavas. Ak nejaky problém da ti telef čislo, svoje sukromne a radi ti telefonicky. Je to tam super. Chodi tam uz kopec mojich kamošiek. Raz zainvestuj a nebudeš mat nervy chodiť k Martinů pre lieky.