icon

Kde nájsť zariadenie pre 24/7 starostlivosť?

aiwlys
27. jan 2025

Zdravím,
kam by ste mi odporúčali umiestniť ako nesamostatnej osobe do 40rokov, ktorá potrebuje starostlivosť 24/7 aj v noci pri pretáčaní.

Veľmi vám ďakujem za pomoc 🙏
Doma je to už na nevydržanie 🙈

terezkaarthuramax
27. jan 2025

@aiwlys ahoj ja ti sice neporadim. Ale neda mi. Je obdivuhodné ze hoci mas sama zdravotne problemy(pozrela som.si tvoj profil) si sa o takeho cloveka starala. Obrovsky klobuk dole! Kiez sa ti to podari vyriesit.

lucka_ke
27. jan 2025

neviem či máte aj u vás, ale v Košiciach napríklad máme Geriatriu, sú tu aj mladší pacienti dlhodobo

melanta
27. jan 2025

Potrebuješ umiestniť dočasne alebo natrvalo? Ak dočasne, tak pozeraj oddelenie geriatrie a liečebne pre dlhodobo chorých. Ak trvalo, tak domovy sociálnych služieb. Tam je žiaľ poradovník a aj tie štátne sa platia. Aj všeobecný lekár by mal vedieť poriadiť možnosti vo vašom okolí. Držím palce. ❤

markusrasford
27. jan 2025

@aiwlys skus cez VUC Nitra. Možno sa ti poštasti. Poprípade poradia kde by si mohla uspieť. Je to náročné nájsť voľné miesto

aiwlys
autor
29. jan 2025

Zle🤦🏻‍♀️ sme sa pochopili milé dámy..
Ja nehľadám domov dôchodcov ale obyvateľstvo do 40rokov….

lucka_ke
29. jan 2025

@aiwlys nie sú špecializované zariadenia do 40 a nad 40, všetci sú spolu na geriatrii alebo v domovoch sociálnych služieb (okrem detí do 18)

aiwlys
autor
31. jan 2025

@lucka_ke Aháá, tak je to☝️💡ďakujem za objasnenie😊