Maminy z Topoľčian. Kto má chuť sa stretnúť?
Ahojte, po narodeni nasej dcerky sme sa prestahovali do Topolcian... Hladame si kamosky, kto ma chut sa stretnut?
ahoj ano ja som priamo z topolcian
Cau Ivuska 🙂 VED my sa pozname :D Ja chodievam s Adou a jej Leuskou na plavanie... zatial sa mi neozval nikto... ale ved casom sa hadam pozoznamujem s vami maminami :D
Nicky - nooo je stary ten prispevok, ale aktualny... Vidiet v meste plno mamin s kocikami...ale tazko sa mi zoznamuje, ked mam len 5 mesacnu dcerku...este nechodievame do parku, kde sa hraju deti... takze kocikujem sama...zatial - dufam :D
čaute baby, ja už mám síce skoro trojročnú dcérku, ale keď budete chcieť pokecať,alebo stretnúť tak v pohode 🙂 Som priamo z Topoľčian a tiež nemám moc kamarátiek s deťmi, lebo mám len 21 rokov...
Tak je tu nejaka mamina z Topolčian?? 🙂
kajiq Tu som!🙂
ahojky maminy, ja som tiež z Topoľčian - mám 4-mesačného synčeka, zatiaľ chodíme na prechádzky sami, kto sa pridá? 😝
@fay26 tak to mas super🙂tak to ti teda neporadim-ja som tam sice bola,ale vela mi tam toho nepovedali.ze su v nejakom medziobdobi,ze im odisla pani,ktora to tam viac-menej organizovala,chystala aktivity.... teraz by mala byt nejaka nova.treba sledovat facebook,tam byvaju novinky.
napr.nitra m asuper-kurzy cvicenia,hudby....keby to aj v topolcanoch tak fungovlao.
@nicky655 ako je billa? divne.. ved gagarinka je inde.. nie pri bille 😅
@maahuliena gagarinka je o nieco dalej.tak som myslela,ze ak sa napr.niekto neorientuje ze je to tym smerom🙂)))
@nicky655 jaaj, lebo ja mam gagarinku hned pod nosom.. preto sa čudujem... tiež by som išla do toho centra.. nech sa mala vyblazni 😅 aj s inými detičkami.. snad to ešte funguje? či? .
@maahuliena da sa tam dojst v pohode,na facebooku maju otvaracie hodiny,kedy tam su.teraz v zime je to vlastne jedina moznost.
@nicky655 diiiky, skusim to kuknuť na FB... 🙂
@nicky655 na fb som nenašla žiadne otvaracie hodiny, ale tak to MC je hned pri nas, zajtra to omrknem ... 🙂 budem rada ak sa nejaka mamina pripoji, nech tam nie sme sami 🙂
ahoooojte aj já tu jsem 🙂 ráda se pokamarádám, máme starší kamarády a všichni šli do školky a maminy do práce a zůstaly sme samy.. ráda se s někým dohodnu na ven a tak 🙂 taky bydlíme u Gagarinky 😎
OZNAMUJEME, že otvorené bude v pondelok, stredu a v piatok od 8.00-12.00 hod.a v utorok a vo štvrtok poobedie od 15.30 - 18.30 hod.
@maahuliena
tu to bolo,na fb,ked si kliknes na nastenku,tak prva spravca.toto je odtial skopirovane
@nicky655 vdaka 🙂 ty už si tam s malinkou bola? ako tam bolo, ak si bola... 😕
ahojte,môžem sa k vám pridať? 🙂
čaute ja som tu ale dlho nebola 🙂 Inffinity - aj my bývame pri Gagarinke 🙂
Neviem, prečo sa nepoznáme 🙂 Malá nechodí spať, už od jedného roku nespáva (bohužiaľ), ale dnes nemám v pláne ísť, škoda, musím baliť, upratovať atď, lebo ráno odchádzame na víkend preč, ale keď prídeme určite by som šla na prechádzku 🙂

ahoj ako je to s tymi kamoskami aj sa niekto ozval?