icon

MDDr. Alexandra Galbavá Jurkovič - zubná ambulancia

lilian183
15. máj 2025

Ahojte. Akú máte skúsenosť so zubarkou MUDr.Jurkovič-Galbavou? Robí miesto Dr.Otrubneho

keira111
15. máj 2025

@lilian183 ahoj, neviem,ale už tretí týždeň mi tam nikto neberie telefón, chcela som sa objednať.Tak skúsim inde.

lilian183
autor
15. máj 2025
@keira111

@lilian183 ahoj, neviem,ale už tretí týždeň mi tam nikto neberie telefón, chcela som sa objednať.Tak skúsim inde.

@keira111 dnes tam mama bola, sestrička hovorila,že majú dosť ľudí, minule ani prestávku nemali.m Mame minulý týždeň ani tento nedali blok, chcela si to dať predplatiť v poisťovni. Ešte tam na ísť tak dúfam, že nezabudne si ho vypýtať.

keira111
15. máj 2025
@lilian183

@keira111 dnes tam mama bola, sestrička hovorila,že majú dosť ľudí, minule ani prestávku nemali.m Mame minulý týždeň ani tento nedali blok, chcela si to dať predplatiť v poisťovni. Ešte tam na ísť tak dúfam, že nezabudne si ho vypýtať.

@lilian183 ďakujem za info, skúsim ísť osobne.

lilian183
autor
Autor odpoveď zmazal
lilian183
autor
15. máj 2025
@keira111

@lilian183 ďakujem za info, skúsim ísť osobne.

@keira111 sestrička povedala, že keď nedvíha telefón stačí poslať sms a odpíše. Ty si chodila k Otrubnemu?

keira111
16. máj 2025
@lilian183

@keira111 sestrička povedala, že keď nedvíha telefón stačí poslať sms a odpíše. Ty si chodila k Otrubnemu?

@lilian183 ja nie,potrebujem objednať synovca.

bettie
14. jún 2025
@lilian183

@lilian183 poistovna zasa preplaca zubara?

lilibet11
14. jún 2025

@lilian183 velka spokojnost. Mila a sikovna mlada pani zubarka s uzasnym ludskym pristupom. Viaceri sme vdacni ze tam mame konecne vybornu zubarku a nie hocikoho zamestaneho. Sestricka odpisuje na sms ak nezdvihne ak asistuje

lilian183
autor
18. jún 2025
@lilibet11

@lilian183 velka spokojnost. Mila a sikovna mlada pani zubarka s uzasnym ludskym pristupom. Viaceri sme vdacni ze tam mame konecne vybornu zubarku a nie hocikoho zamestaneho. Sestricka odpisuje na sms ak nezdvihne ak asistuje

@lilibet11 aj dala bloček dala za výkon?

lilian183
autor
18. jún 2025
@bettie

@lilian183 poistovna zasa preplaca zubara?

@bettie áno , všeobecná tuším len dentálnu

lilibet11
2. júl 2025
@lilian183

@lilibet11 aj dala bloček dala za výkon?

@lilian183 áno dala, dali sme preplatiť 👍🏼

lilian183
autor
2. júl 2025
@lilibet11

@lilibet11 akú máte poisťovňu?mne povedala, že plomby nik neprepláca,len dentálnu hygienu

bettie
2. júl 2025
@lilibet11

@lilibet11 zaujimave, ja som tam blok nedostala, ci to bol Otrubny a ti jeho zamestnanci alebo tato nova zubarka. Ked uz, musela som pytat doklad a aj tak mi raz sestricka povedala, ze Otrubny tam nie je a ona to nevie. Asi som mala odist bez zaplatenia 🤣.

lilibet11
2. júl 2025
@lilian183

@lilibet11 akú máte poisťovňu?mne povedala, že plomby nik neprepláca,len dentálnu hygienu

@lilian183 ano hygiena sa iba preplaca, pozrite si podmienky benefitov u vasej poistovne. Ja mam doveru a tam je 30€ za hygienu u dospelych

lilibet11
2. júl 2025
@bettie

@lilibet11 zaujimave, ja som tam blok nedostala, ci to bol Otrubny a ti jeho zamestnanci alebo tato nova zubarka. Ked uz, musela som pytat doklad a aj tak mi raz sestricka povedala, ze Otrubny tam nie je a ona to nevie. Asi som mala odist bez zaplatenia 🤣.

@bettie ja takuto skusenost nemam, zaiden problem som u nich s tym nemala, ved staci sa na to opytat oni su obe tak velmi mile ze urcite vserko vysvetlia a daju. Pred tym som bola pacientka u Ladickeho a ten dokonca ak som chcela blok tak vypytal viac penazi 🫣 bez bloku bola zlava 🤣 otazak je kto tu dava bloky, ved vieme ake je to podnikat na sr

lilian183
autor
3. júl 2025
@lilibet11

@lilian183 ano hygiena sa iba preplaca, pozrite si podmienky benefitov u vasej poistovne. Ja mam doveru a tam je 30€ za hygienu u dospelych

@lilibet11 mne vo všeobecnej preplatili dentálnu za 40€, platila som 50€. Minule mi vrtala a dávala plombu a keď som chcela blok povedala mi,že potom to bude drahšie s blokom. Lacnejšie mi to dala lebo odišla ale na 20min, že syn dostával diplom na plávaní. Že to mám bolestné mi povedala

lilibet11
3. júl 2025
@lilian183

@lilibet11 mne vo všeobecnej preplatili dentálnu za 40€, platila som 50€. Minule mi vrtala a dávala plombu a keď som chcela blok povedala mi,že potom to bude drahšie s blokom. Lacnejšie mi to dala lebo odišla ale na 20min, že syn dostával diplom na plávaní. Že to mám bolestné mi povedala

@lilian183 ak to chapem spravne tak ste dostala zlavu ze chvilu odbehla a vy ste musela na nu pockat, bodaj sa takto spraval kazdy, inde by sa na vas vy… Placete nad tym co vam nikto aj tak nepreplati a pritom ste neni vdacna ze sa zachovala tak milo. Smutne

lilian183
autor
4. júl 2025
@lilibet11

@lilian183 ak to chapem spravne tak ste dostala zlavu ze chvilu odbehla a vy ste musela na nu pockat, bodaj sa takto spraval kazdy, inde by sa na vas vy… Placete nad tym co vam nikto aj tak nepreplati a pritom ste neni vdacna ze sa zachovala tak milo. Smutne

@lilibet11 blok má dávať automaticky bez toho aby si ho pacient pýtal nie len , že dá zľavu keď na 20min. Ide preč. Škoda, že v stredu už neordinuje do 18 hod. Viacerým to vyhovovalo, že v práci si nemuseli brať dovolenku