icon

MUDr. Mlyneková - psychiatrička

sagittka
27. jún 2022

Ahojte, nemáte niekto skúsenosť s Mudr. Mlynekovou? Súkromná psychiatrička. Ďakujem pekne.

1andrea111
27. jún 2022

@sagittka lekár.sk sú recenzie. Podľa cenníka sa dosť platí plus lieky a ak tam bude treba chodiť pravidelne

anniezuzana
29. jan 2023

Ahoj, poznám 2 žienky,ktoré tam chodili, a veľmi im poškodila. Neodporucam

sagittka
autor
1. feb 2023

@anniezuzana ako im poškodila? Ja píšem za seba že mne veľmi pomohla. Zmenila mi lieky, vypočula ma 4h čo sa vám nestane u bežného lekára. Jednému človeku môže sadnúť, inému nie. Ale mne pomohla

anniezuzana
1. feb 2023

@sagittka museli ísť na liečenie a 10 týždňov ich odvykali od liekov, ktoré im nasadila dlhodobo, a nemohli sa tak dlho užívať, v nemocnici krútili hlavou. A za 4 hodiny ste zaplatili 600 eur? Lebo takú cenu ma 150 eur za hodinu. Jasné,že vypočuje človeka za600 eur

sagittka
autor
1. feb 2023

@anniezuzana 600€ ? To v žiadnom prípade. Ja som platila 150€ za 4h. Ja mám na ňu iný názor a iné skúsenosti, za mňa ju určite odporúčam

gabinka127
Autor odpoveď zmazal
janinazajky
16. dec 2023

Odpoveď pre anniezuzanu - prepáčte, ale šírite nepravdy. Pani Mlyneková má sadzbu 50 eur na hod. a dopredu o nej upozorní. Takže za 3 hodiny , ktoré som u nej strávila, som zaplatila 150 eur a bola to jedna z najlepších investícií môjho života. Veľmi mi pomohla, po troch mesiacoch trápenia u inej lekárky som začala vďaka pani doktorke Mlynekovej normálne žiť.

mimipanagi
11. mar 2024

Ahojte viete mi poradiť či ešte ordinuje . A kde ? Dakujem

mimipanagi
11. mar 2024

@janinazajky prosím vás viete mi povedať kde teraz ordinuje ?

kate1114
17. apr 2024

V Bošanoch +421905960957

janinazajky
17. apr 2024

Nech Vás neprekvapí, keď sa Vám ozve v telefóne mužský hlas, je to manžel pani doktorky, ktorý jej robí asistenta a objednáva na termín🙂 Je lepšie volať poobede, asi tak do 17 tej. Ak práve nemôže zobrať telefón, mne sa vždy dodatočne ozvali.

teraneriqua
16. feb 2025

Doktorka Mlyneková je vynikajuca psychiatricka, veľmi ľudská, prijemná. Vypočula si ma vyše 2 hodin, aj mi poradila vo vzťahoch. Som veľmi spokojná. Sme stale v telef. kontakte. Je vzdy ochotna mi pomôcť.

martabaratova54
18. feb 2025

Zlatá žena, venovala sa nám a nášmu synčekovi snáď celý deň. Neľutujeme peňazí. Okrem toho nemusíme stále cestovať osobne, sme v stálom telef. kontakte.

gitka68
21. feb 2025

Jediná psychiatrička MUDr. Zuzana Mlyneková mi dokázala pomôcť, dovtedy mi dávali len oblbováky. Ona si ma vypočula 3 hodiny. Je veľmi láskavá, príjemná, chápavá. Tak nádherný ľudský prístup som doteraz nezažila. Vyplakala som sa u nej, uľavilo sa mi už v jej blźkosti. Nastavila mi super lieky, neoblbujú, nepriberá sa z nich, dokonca som trochu schudla. Tie lieky nerobia závislosť. Odporúčam ju každému.

vlastkr765
21. feb 2025

Psychiatrička MUDr. Zuzana Mlyneková je vynikajúca odborníčka, ľudská, empatická. Zachránila ma v najťažších chvíľach môjho života. Je ochotná objednať aj do 3-5 dní pokiaľ ide o veľmi ťažký stav. Skvelá psychiatrička MUDr. Mlyneková je úžasný človek, skvelá odborníčka. Našla mi správnu liečbu, vhodné lieky, co mnohí psychiatri predtým nedokázali. Som jej veľmi vďačná, odporúčam každému.

drobcek56
22. feb 2025

možem len potvrdiť... ze psychiater MUDr.Mlyneková robí svojú pracu naozaj odborne, pomohla nám v ťažkých chvíľach...a presne naordinovala liečbu mne a neskor ked potreboval pomoc aj manžel tak ze sme nepocitovali ziadne vedlajsie príznaky, žiadne tlmenie ani ziadne prejavy závislosti....a ano presne ked sme urgentne potrebovali termin bolo to dosť rýchle u nas 2dni sme radi že sme našli pani doktorku a máme s ňou len tie najlepšie skúsenosti je to veľmi dobrá psychiatrička.....

foodoorka
29. mar 2025

@drobcek56 prosim vás u MUDr.Mlynekovej sa platí iba prvé sedenie 150 alebo každé ďalšie?Dakujem

foodoorka
29. mar 2025

@vlastkr765 prosim vás u MUDr.Mlynekovej sa platí iba prvé sedenie 150 alebo každé ďalšie?Dakujem

veja2208
20. jún 2025
@anniezuzana

Ahoj, poznám 2 žienky,ktoré tam chodili, a veľmi im poškodila. Neodporucam

@anniezuzana cimim poskodila?

drobcek56
20. jún 2025

urcite nicim

pattulda
18. júl 2025
@drobcek56

možem len potvrdiť... ze psychiater MUDr.Mlyneková robí svojú pracu naozaj odborne, pomohla nám v ťažkých chvíľach...a presne naordinovala liečbu mne a neskor ked potreboval pomoc aj manžel tak ze sme nepocitovali ziadne vedlajsie príznaky, žiadne tlmenie ani ziadne prejavy závislosti....a ano presne ked sme urgentne potrebovali termin bolo to dosť rýchle u nas 2dni sme radi že sme našli pani doktorku a máme s ňou len tie najlepšie skúsenosti je to veľmi dobrá psychiatrička.....

@drobcek56 dobry den, ja sa tam snazim uz 3.den dovolat a nik mi telefon nedviha ani nevola spat

drobcek56
18. júl 2025

a mate spravne cislo telefonu

janinazajky
25. júl 2025

Skúste napísať mail a požiadať o telefonát. Viem, že asistent a zároveň manžel pani doktorky má občas zdravotné problémy, nie som si istá či s chrbticou alebo pod.