icon

Poznáte dobrého liečiteľa alebo psychiatra v okrese Topoľčany?

erikabilikova
26. apr 2021
deti95060810
26. apr 2021

Ako ti robia zle... čo máš na mysli. Ako dlho ich berieš?

karinaaaa
26. apr 2021

@erikabilikova skúste cbd olej mne to dosť pomohlo

erikabilikova
autor
26. apr 2021

@deti95060810 rok ale vždy tak 3 mesiace potom dva mesiace pauza lebo som nechcela brať takto aj 3 krát za sebou že mám stredne ťažkú depresiu a teraz Alventu beriem ale dva týždne aj zopiklon len zopiklon je návykový že nestačí jedno potom aj viac teraz preto to nechcem užívať cez leto som mala 96 kilou ako mi dali užívať antibiotiká 1000 a 500 tak mi potom ostalo zle a už som nemohla spávať schudla som na 68 kilou spavam dlho 3 hod.alebo dve som oslabená mám problém z tlakom žalúdkom a znížené imunity preto sa bojím užívať nejaké lieky také tlaky mám do hlavy pred tým som brala od decembra Neurol a rispen od marca som zas brala aj prothiaden ale dva týždne no hrôza nič mi nepasuje už mám metabolizmus ponúkaný tak neviem čo ďalej bojím sa že dostanem z toho rakovinu

tobinka2
26. apr 2021

@erikabilikova podľa toho čo píšeš vôbec nie si v dobrom stave. Potrebuješ nájsť ad, ktoré Ti sadnú. A benzáky by si nemala potrebovať. Ad nie sú návykové, pomôžu Ti z najhoršieho. Je to dlhodobá liečba, ak s tým sekneš, bude len horšie. Liečba je aj na niekoľko rokov.

deti95060810
26. apr 2021

@erikabilikova to aj lekár ti odporúča aby si Ad brala 3 mesiace a potom pauza? To má aký význam? Ad sa berú min. 6 mesiacov, ale veľa pacientov berie Ad aj dlhšie...

teraneriqua
21. feb 2025

Mudr psychiatricka Mlynekova je fantasticka odbornícka, aj skvely clovek. Jedine ona ti dokaže nastavit liecbu bez benzakov, lieky proti depresie take, co neuťapuju a lieky na spanie, co ťi neurobia zavislost. Odporúcam, mne aj mnohym mojim kamaratom veľmi pomohla. Vdaka nej mam zase normalny sťastny zivot.

teraneriqua
22. feb 2025

@erikabilikova najlepšia je Mudr.Mlyneková, psychiatricka. Je veľmi prijemna, chapava, vynikajúca odborníčka. Mne veľmi pomohla. Ma ambulanciu v Chynoranoch na zdrav. stredisku. Lieči liekmi, ale aj psychoterapiou a bylinkami. Odporúčam každemu.