Skúsenosti s klinikou GJ dent v Topoľčanoch
Ahojte
Chcem sa spýtať na kliniku GJ dent v Topoľčanoch
Zaujíma ma či to nie je len ďalší “ mäsiar “ v meste
Mám totiž veľmi silnú fóbiu zo zubárov
Aké sú vaše skúsenosti s danou klinikou/ pani doktorkou?
Ďakujem 😊
@mima355 su uzasne !dali sme knim deti predtym chodili ku kupculakovej resp matejovicovej a to sa neda porovnat.ta vrtala dcere niekolko krat ten isty zub a vzdy 100e islo a zub stale na prd.synovi ani kaz neopravila sak naco ved ma mliecne zuby a to ze mal bolesti neskutocne ju netankovalo..zato v GJ dent PANI doktorka je velmi mila aj sestricka deti sa k nej doslova tesia a ma krasnu pracu!
@mima355 su uzasne !dali sme knim deti predtym chodili ku kupculakovej resp matejovicovej a to sa neda porovnat.ta vrtala dcere niekolko krat ten isty zub a vzdy 100e islo a zub stale na prd.synovi ani kaz neopravila sak naco ved ma mliecne zuby a to ze mal bolesti neskutocne ju netankovalo..zato v GJ dent PANI doktorka je velmi mila aj sestricka deti sa k nej doslova tesia a ma krasnu pracu!
@saraag a ako to vychádza finančne prosím ? Pýtam sa kvôli tomu že tam nechcem nechať 3/4 výplaty ak ma chápete 😀
@saraag a ako to vychádza finančne prosím ? Pýtam sa kvôli tomu že tam nechcem nechať 3/4 výplaty ak ma chápete 😀
@mima355 za plombu malej sme platili 65e a cistenie kanalikov z injekciou proti bolesti 105e zamna je to musela by som pozret blok nakolkp tam bol manzel inak cennik ma aj na svojej stranke...
@mima355 dobrý deň. My k pani doktorke chodíme už niekoľko rokov (ešte keď robila len prax u inej pani doktorky-keď si otvorila svoju ambulanciu, automaticky sme prešli k nej) a musím povedať, že pani doktorka a pani sestrička sú úplne úžasné. Priateľské, ľudské. Ja mam fobiu zo zubárov, vďaka jednej nemenovanej zubárke a k tejto pani zubárke chodím naozaj bez stresu a strachu. Rovnako aj moje deti. V našej rodine neexistuje strach zo zubarskeho kreslá len vďaka GJdent

Na ich webe sa píše:
"V príjemnom a priateľskom prostredí s využitím tých najmodernejších technologických postupov. Srdečný a milý personál sa vždy postará o Vaše pohodlie, takže sa zubára už nikdy nebudete báť."
Keby tam robil nejaký "mäsiar", tak to by bol dosť bizár. 😄 Na google reviews má 5* a dobré recenzie, takže asi v pohode.