Velušovce - lesná škôlka
Dobrý deň, ma niekto slušnosti s touto škôlkou ? Je pravda že deti nenosia úlohy a ani sa tam neučia ? Príde mi to ako blbosť
Prajem krásny deň, co sa týka skolkarov úlohy si domov nenosia. Co sa týka skolakov, veľmi záleží od dieťaťa a jeho individuálneho študijného plánu, ktorý si stanovujeme s každým dieťaťom vždy na začiatku každého polroka a priebežne si kontrolujeme dodržiavanie študijného plánu. Deti sú u nás na sebariadenom vzdelávaní a to sa ťažko opisuje.
Ahoj, treba sa ísť pozrieť a porozpravat, nie je to klasická škôlka ako poznáš, pozri si stránku na fb, zavolaj a dohodni si termín, Lesovo má svoju permakulturnu záhradu, domáce zvieratá, deti sú viac von, sú zapájané aj do bezneho života ako je starostlivosť a kŕmenie zvierat (sliepky, kačky, zajace), do záhrady, rodičia tvoria komunitu a prídu pomôcť (brigáda),
@camelco kto je na to nech sa páči. Ale z môjho pohľadu nie. To aj doma môžem nasadiť a kúpiť zvieratá a vyučovať dieťa doma. Toto je také vzdelávanie že príde v 18-nastke do mesta a hotový bude, nebude chápať 😂 za mňa takáto škôlka rozhodne nie .. bio eko a neviem ešte čo. Chodí do nej známej syn a nechápem prečo to tak ospevuje ja viem že je to dosť aj od toho ako sa rodičia správajú k dieťaťu aj ako ho vychovávajú a všetko, no ten chlapec chudacik to bude mať v živote ťažké, je ako odtrhnutý od vagóna žiadne pravidla , furt učubrany, rozprávať na svoj vek bohvie ako nevie 🤦🏼♀️

Ahoj, treba sa ísť pozrieť a porozpravat, nie je to klasická škôlka ako poznáš, pozri si stránku na fb, zavolaj a dohodni si termín, Lesovo má svoju permakulturnu záhradu, domáce zvieratá, deti sú viac von, sú zapájané aj do bezneho života ako je starostlivosť a kŕmenie zvierat (sliepky, kačky, zajace), do záhrady, rodičia tvoria komunitu a prídu pomôcť (brigáda),