icon

Babyshower - Osláviť alebo nie?

magda_rehorova
Včera o 19:23
anonym_6edd0e
Včera o 19:26

@magda_rehorova chceš? Tak si ju urob.
Či keď ti 10 žien na koňovi napíše nie tak už ju nebudeš chcieť?

januska12323
Včera o 19:30

Je nám to úplne jedno.

magda_rehorova
autor
Včera o 19:30
@anonym_6edd0e

@anonym_6edd0e len som bola zvedavá na názor ostatných 😄
v mojom prvom tehotenstve som mala, a bola som spokojná, len som nevedela či sa to ešte robí😆😉

anonym_6edd0e
Včera o 19:32
@magda_rehorova

@anonym_6edd0e len som bola zvedavá na názor ostatných 😄
v mojom prvom tehotenstve som mala, a bola som spokojná, len som nevedela či sa to ešte robí😆😉

@magda_rehorova ešte? Skôr už... Na Slovensku to zas až tak populárne este nie je

stellarstar
Včera o 19:33

@magda_rehorova nech si každá robí čo chce a ako uzná za vhodné. Susedu si sa nepýtala?

magda_rehorova
autor
Včera o 19:36
@stellarstar

@magda_rehorova nech si každá robí čo chce a ako uzná za vhodné. Susedu si sa nepýtala?

@stellarstar skúšala som, už mi neotvára😔

anonym_c05918
Včera o 19:36

Som si musela prečítať čo to vlastne je. Pre mňa neznáme, ale niektoré tu píšu že už je to dávno.

magda_rehorova
autor
Včera o 19:38
@anonym_6edd0e

@magda_rehorova ešte? Skôr už... Na Slovensku to zas až tak populárne este nie je

@anonym_6edd0e v mojom okolí poznám dosť ľudí čo ju robili, tak ma to len zaujímalo🙂

anonym_408d81
Včera o 19:43

Ja nerobim ani ziadna moja kamoska - Az na jednu, ale ta ma rada take okazalosti, prislo nam to ostatnym take nutene

anonym_a1df70
Včera o 19:43

preboha, aj ste snažilkovali? A až ste dospeli ku baby shower? Veď keď sa narodí, tak si ho okúp dievča.

beata_k
Včera o 20:02

@magda_rehorova Za mna nie. Take zbytocne teatro.

anonym_8c7292
Včera o 20:03

Zase prebrata hovadina z Ameriky

anonym_9e47dc
Včera o 20:04
@anonym_6edd0e

@anonym_6edd0e tu asi ide skor o otazku, ze aky nazor na to mame. ze baby shower existuju. dnes je uz zvyk dokonca, ze aj muzi chodievaju na baby shower.....

anonym_e36b29
Včera o 20:21

Vnímam to ako komerčný trend. Nemala som, ani neplánujem. Nevidím v tom hlbšiu pointu. Len sa žena povyžíva v pekných dekoráciach, dostane dary a hotovo. Lebo inak o čom to je? To by ma inak zaujímalo autorka. O čom bola tvoja babyshower pre teba?

barka1
Včera o 20:36

Nerobila by som žiadnu oslavu, pokial sa dieta nenarodi v poriadku.
Je to zbytocne, predcasne a u nás to nemá žiadnu tradiciu.

anonym_28283e
Včera o 21:11

Kym som nedrzala zdrave dieta po porode na rukach nebolo co oslavovat.Podla mna je to strasne trapne cele.

slavomira236
Včera o 21:45
@anonym_c05918

Som si musela prečítať čo to vlastne je. Pre mňa neznáme, ale niektoré tu píšu že už je to dávno.

@anonym_c05918 tiez som googlila.a viem co to je😆v uk ked som zila to robili par bab. Len som nevedela ze sa to vola takto

autumm
Dnes o 04:13

My sme mali takú domácu baby shower. Prišli rodinný príslušníci, napiekla som rôzne muffiny, koláčiky ruzove/modré, výzdobu som mala tiež v týchto farbach. Na konci som s muzom praskla ten veľký čierny balon z ktorého vypadli ruzove konfety. Mojej rodine sa to veľmi páčilo. 😊

anonym_0dde8c
Dnes o 05:35
@anonym_a1df70

preboha, aj ste snažilkovali? A až ste dospeli ku baby shower? Veď keď sa narodí, tak si ho okúp dievča.

@anonym_a1df70 okup? Wtf?? Z akej dzedziny su prisla

anonym_a1df70
Dnes o 05:43
@anonym_0dde8c

@anonym_a1df70 okup? Wtf?? Z akej dzedziny su prisla

@anonym_0dde8c dievčina ešte nie je ani tehotná a už rieši baby shower, jej treba jednu poriadnu sprchu, lebo už jej tie hormóny lezú na mozog ako sa snažilkuje 😅.

anonym_fe5c2b
Dnes o 10:04

malomestiacka traposina

suge
Dnes o 10:09
@autumm

My sme mali takú domácu baby shower. Prišli rodinný príslušníci, napiekla som rôzne muffiny, koláčiky ruzove/modré, výzdobu som mala tiež v týchto farbach. Na konci som s muzom praskla ten veľký čierny balon z ktorého vypadli ruzove konfety. Mojej rodine sa to veľmi páčilo. 😊

@autumm To ste mali skôr gender reveal, nie baby shower.

bielasovicka
Dnes o 11:37

Vysvetli mi niekto, co to je? 🙈 Ďakujem