Pôrodnica Trebišov
Ahojte, ma niekto skusenost? odporucate alebo nie?
Ahojte.Rodila som tam 3-krát.Nieje to tam najhoršie ale zopár veci by som vytkla.Ako prvé ked uvažuješ o epiduralke tam taka možnosť nieje.A čo ma naštvalo asi najviac tak to bol ich prístup.Rodila som pred 4 mesiacmi.Na druhý deň po pôrode na prsníku malý stale plakal.Videla som že saje ale nič neprehľtal.Vravela som to sestričkam aby mu dali UM.ale odmietli vraj on si vytiahne kolko potrebuje len ho treba prikladat.Tak to bolo celý deň.Bradavky mi už krvácali a malý stále plakal.Dospelo to až k yomu že večer dostal horúčku 39.Tak ho rýchlo vzali sprchovať a dali mu mliečko.Vraj bol dehydrovaný a hladný.Ako keby som im to nehovorila celý deň.Nechali to zájsť až do takej situácie.Takže asi tak.Ale čo sa týka pôrodu tak všetko ok.
@petka9 Dali mu dokopy UM 2-krát.1-krat ked dostal horúčku a potom ešte v noci lebo ma strašne boleli bradavky museli sa trocha zahojit.A potom na dalši deň som to opäť skúsila s kojením a už to šlo dobre.Síce to ešte bolelo ale zaťala som zuby.Pre maličkeho čokoľvek.Bolelo ma to ešte asi týždeň po prepustení ale každým dňom menej.Odvtedy žiadna bolesť
@lenka3008 jezis maria :(
to ozaj nedavaju epiduralku?
@lenka3008 ktory lekar je v tv dobry? taky co vie aj psychicky podporit zenu :D
@slniecko187 nie nedavaju.Informovala som sa otom ešte keď som tam ležala na rizikovom v 6 mesiaci .Vraj nemajú Áristov.že vraj ak mám záujem mám isť do Michaloviec alebo Ķošíc.Ale sranda je že som ju ani nepotrebovala pretože som nemala bolesti.hahaha. A čo sa týka lekárov tak som rodila pri doktorke Dráľovej.Bola super .
@slniecko187 Predtým som rodila pri primárovi a musím povedať že dosť zjapal.Takže žiadna podpora.Veď čo by som čakala od muža.Nevie si ani len predstaviť čo žena v dannom čase preživa.
@lenka3008 dakujem za info este mam 5 mesiacov tak uvidim no... Lekara mam dr Zdija ale dr. Dralovu este nepoznam mozno budem mat tu moznost ju spoznat budem sa radsej pytat k zene
a o primarovi som tiez pocula ze je dajaky zly k zenam.. rodila pri nom moja znama a ze vraj nebol dajaky mily
@lenka3008 ze vraj dajaku pumpu davaju na miesto epiduralky no uvidim opytam sa a rozhodnem sa este
@slniecko187 vraj maju ale iny sposob na tisenie bolesti ale netusim aky
@javorkova18 ano dajaku pumpu co si zena sama davkuje
Ja som rodila v Tv uz 4x. Naposledy presne pred 3 tyzdnami. Ani raz som si lekara nezazmluvnila. Sla som tzv. na slepo. Kto tam vtedy sluzil,rodila som pri nom. Rodila som v noci,ked sluzbu mala lekarka,ktora uz pracuje v Ke. Rodila som aj v nedelu cez den,kedy sluzil terajsi p. primar. Takze mam s nim skusenost a spraval sa ku mne normalne bez vulgarnosti. Resp. nezjapal po mne. Rodila som aj vyvolavackou cez tyzden. Hodili ma mladej lekarke,hoci tam boli vsetci lekari. Bez nastrihu a rychlo. A naposledy koncom septembra v nedelu som rodila pri Dr. Dralovej,ktora sluzila.Pribehli sme o pol druhej cez den a do pol hodinky bolo po vsetkom. Spoko jnost. Rychlo,bez nastrihu a stale bez epi. Ja odporucam. Aj Dr. Zdija.
@mironka dakujem 🙂 tak ze podla mna zalezi na stasti a na nalade lekara ( tiez su to len ludia a tak isto aj primar)
Ja si to vyskusam buduci mesiac 🙂
@petka9 daj potom vediet a drzim palce 🙂 ja az v apríli 🙂
@slniecko187 Takže najprv k tomu primarovi.Najprv zjapal aby som nedvihala zadok hore ale to mu nemam za zle pretoze tsm ide o to aby plodova vysla von.No dalo sa to aj jemnejšie povedať.Ale nástrih mi urobil tak ze to nevedel zašiť.A doslova vrieskal:do frasa to jednu p..u nezašijem?nechcem byť vulgarna ale ozaj to tak bolo.
@javorkova18 na tu pumpu som sa pýtala pretože som videla video na youtube ale povedali že ani to nedávaju lebo aj nato je potrebný árista.Sestrička sa ešte aj pousmiala .Vraj to bola len reklama nič viac.
@lenka3008 och :( tak jemu sa radsej vyhnem
@slniecko187 nie nedávajú.aj nato je pottebný árista
@lenka3008 tak nech si strcia celu pumpu aj epiduralku do riti aj tak to malicke porodim a bodka :D nejak to zvladnem a aj ostatne zeny
@slniecko187 určite to zvládneš.Ja som todila 3-krát a ani raz som nemala epid.A možem sa spýtať do bude tvoje prvé?
@lenka3008 dakujem za podporu a ano prve za to sa tak bojim :D
@slniecko187 Tak ti držim palce aby všetko dobre dopadlo a nech je maličke zdravučke...,🤞🤞🤞
@lenka3008 dakujem 🙂 🌺
@slniecko187 nid doktorka Dralova alebo bindasova. Ja som teraz v auguste rodila pri dralovej a bola ozaj skvela ako ma povzbudzovala, ale zazila som aj ako rodila 19 rocna romka ori bindasovej a ta sa tiez k nej správala skvelo, hovorile kedy a co robit a chvalila ju

@slniecko187 pridaj sa do skupiny porodnica trebišov. Aj ja tam budem rodit 🙂 no a skusenosti osobne nemam ale pocula som rozne nazory. Niektore, ze bolo super a niektore nadavali. Co sa tyka nadavania, tak mozno niektore opravnene ale stretla som sa aj s takymi ze im vadili totalne blbosti a vacsinou tie zenske maju problem so vsetkym a furt. Kedy mas termin?