Prečo už MUDr. Ždij nepracuje na gynekologickej ambulancii?
Dobrý deň, vie niekto prečo už nerobí pán dr. Ždij na gyn. amb. už dlhšiu dobu som ho tam nestretla...
A čo má spoločné dr.Ždij s dr.Čopkovou? Ja len preto, že som u Čopkovej dlho a nikdy som o tom druhom dr. nepočula...
@saska.j Počkaj, teraz som zmätená...Čopková je dcéra alebo matka? Veľmi lekárov nepoznám...ja chodím k tej mladšej, neviem teraz ktorá to je 🤣 už som tam rok nebola ale chystám sa na preventívku...a bola som tam objednať sa pred týždňom a je tam nová sestrička...takže teraz tam je ten lekár či kto vlastne? Lebo už som z toho aj ja jeleň...
@earlgrey Tak ako neviem, ale posledné 2 mesiace tam nebol pán dr. takže neviem vám povedať, ale najbližšie idem na poradňu 14.10. tak by som Vám potom dala vedieť, či je tam späť... Ale, čo som si všimla, tak aj na dverách bolo vypísané aj jeho meno aj pani Čopkovej, tak preto viem, že tam pracoval aj on.
Tak aby sa uviedlo všetko na pravú mieru.
Áno, Dr Ždij pracoval u Dr čopkovej 3-4mesiace, ale rozhodol sa, že si otvorí svoju vlastnú ambulanciu (budova Oremusu pri tescu). Po nikom ambulanciu nepreberá, otvara svoju vlastnú.
Rád by začal 1.11.2024 činnosť na ambulancii.

@lenka2321 on si otvoril svoju ambulanciu alebo lepšie povedané prebral ambulanciu po jednej doktorke.