icon

Súkromná stredná odborná škola DSA Trebišov

viki179
4. máj 2021

Dobrý deň. Našiel by sa tu niekto,kto chodí alebo chodil na Sukromnu strednu odbornu školu DSA v Trebišove? Ale myslím na odbor ucitelstvo v materskej škôlke...je to 2rocne nadstavbove pomaturitne studium. Veľmi by ste mi tým pomohli. Mam zopár otázok,ktoré by som potrebovala vedieť a preto najlepšie od niekoho kto tam chodil. Veľmi pekne ďakujem 🙂)) verím,že sa tu niekto nájde. 🙂

idris
6. máj 2021

@viki179 čo ťa presne zaujíma?

viki179
autor
6. máj 2021

@idris zaujima ma ako to prebieha,čo sa tam učí a ci človek potrebuje vedieť aj hrať na hudobný nástroj nejako super kresliť atd.

idris
17. máj 2021

@viki179 prepáč celkom mi to vysumelo z hlavy. Tak hrať sa naučíš tam. predmety metodiky Slov jazyk a lit, tv, vv, hv, pedagogika, psychológia, biológia, informatika, tvorivá dramatika, prax, hra na hud nástroj klavír, celkom v pohode to bolo ale veľa praxe, neviem ako teraz 6 týždňov ročne. Hranie a kreslenie poviem tak ak ti stačí 4 tak netreba veľa námahy ale klavíru sa nevyhnete. Budete písať kopec rôznych prác, priprav. Maľovať domáce úlohy, učiť sa rôzne hry

double222
17. aug 2022

@idris ahoj a ako je to s dochádzkou ? Ktoré dni sa chodi do školy ? Od ktorej do ktorej ? A musí sa dodržať 100% dochádzka ? Lebo príde mi to dosť veľa hodín, som na materskej a neviem či sa mi to podari skĺbiť

153moniqueee92
28. jún 2024

@viki179 ahoj ako nasla si odpovede ? Ja tiez zvazujem zeby som isla o rok tak mam zopar otazok...

diana_1212
8. feb 2025

@153moniqueee92 aj ja chcem ísť tento rok. Do konca mája 2025 sa má podať žiadosť

153moniqueee92
9. feb 2025

@diana_1212 ja som sa nakoniec rozmyslela a idem rovno na vysoku skolu pretoze platovo s maturitou je to uplne o nicom minimalka sa zaraba takze rovno sa dam na vysku a dufam ze uspesne skoncim nech robit to co ma bavi aj za lepsie peniaze 😊

diana_1212
10. feb 2025

@153moniqueee92 jasné to je rozumné. Ja idem len na to pomaturitné. Zárobok ma až tak nezaujíma, chcem robiť čo ma baví. Našťastie nemusím pracovať ale chcem robiť čo ma baví

carmen238
13. jún 2025
@153moniqueee92

@diana_1212 ja som sa nakoniec rozmyslela a idem rovno na vysoku skolu pretoze platovo s maturitou je to uplne o nicom minimalka sa zaraba takze rovno sa dam na vysku a dufam ze uspesne skoncim nech robit to co ma bavi aj za lepsie peniaze 😊

@153moniqueee92 ahoj, môžem sa spýtať na ktorú školu ideš?

153moniqueee92
13. jún 2025
@carmen238

@153moniqueee92 ahoj, môžem sa spýtať na ktorú školu ideš?

@carmen238 DTI v Sečovciach