icon

Aká je atmosféra na ZŠ Atómová?

dager
2. feb 2025

Ahojte, je tu niekto kto chodí do ZŠ Atómová? Zaujímalo by ma, aká je tam atmosféra. Hlavne čo sa inklúzie a šikany týka, no zaujíma ma samozrejme či a do akej miery sa tam tlačí na výkon - výsledky atď. Každá informácia je dobrá, ďakujem.

simonka77
3. feb 2025

📌

simonka77
9. jún 2025

@dager pripla som sa, lebo som čakala nejaké komentáre.
Šikana sa tam asi nerieši, keď jeden rodič žiaka/žiačky tejto školy musel podať trestné oznámenie, keďže škola nekonala.
Inklúzia-pekná vec; v praxi to znamená, že integrovaný žiak môže všetko, vrátane fyzických aj slovných útokov voči ostatným spolužiakom a rieši sa to formou dohovoru. Opakovane.
Školský poriadok vrátane dodatkov na xy strán, beriem to len ako povinný dokument, uvedený na stránke školy.

dager
autor
11. jún 2025
@simonka77

@dager pripla som sa, lebo som čakala nejaké komentáre.
Šikana sa tam asi nerieši, keď jeden rodič žiaka/žiačky tejto školy musel podať trestné oznámenie, keďže škola nekonala.
Inklúzia-pekná vec; v praxi to znamená, že integrovaný žiak môže všetko, vrátane fyzických aj slovných útokov voči ostatným spolužiakom a rieši sa to formou dohovoru. Opakovane.
Školský poriadok vrátane dodatkov na xy strán, beriem to len ako povinný dokument, uvedený na stránke školy.

@simonka77 čiže klasika ako všade. Ďakujem. je vôbec v Trnave alebo okolí škola, kde veci fungujú?

simonka77
12. jún 2025
@dager

@simonka77 čiže klasika ako všade. Ďakujem. je vôbec v Trnave alebo okolí škola, kde veci fungujú?

@dager netusim. myslela som si, ze Vancurova je medzi tymi naj, no tam sa tiez velmi nehrnu do riesenia obdobnych situacii.
Na Spartakovsku pocuvam teda zatial len dobre ohlasy, ale zasa to je moja srdcovka, este ja som tam roku pána chodila, tak mozem byt zaujata🙂
Kolegyna si chvali Narniu -štyl vyucby, praca s detmi, aktivity.