Ako nájsť ortopéda na nožičky mimo Trnavy?
Baby akože extrém, máme doktorku Križanovú…môj drobec ma dávno mesiac už aj 5 týždňov, ona ma neposlala ani prvý ani druhý krát na nôžky a tretí krát keď som sa pýtala prečo vraj lebo malý nemal kartičku poistenca a to už mal na tej 3 poradni 3 týždne dala výmenny listok že mám skúsiť pružinca , boli sme v ten deň kuknúť ako robí a následne od toho dňa každý deň som volala na striedačku jemu a Jurovcikovi, do dnešného dňa mi to nikto nevzal toto trvá druhý týždeň…kam by som s malým mohla ešte zájsť? Neporadíte? Môže to byť aj sereď aj galanta kľudne..Chcem zistiť či ma kĺbik okej..som z toho sklamaná že to nerobia v pôrodnici doktorka sa na to zjavne vykašľala a teraz neviem čo s tým
@adabise683 dakujem
@ancusiik za malo ... zvlastne ze lekarka vam nedala odporucania ... mne dala takyto zoznam ze si mam vybrat ... boli sme u Dr. MED a dalo sa ovjednat na cas za 15 eur ... vysetrenie bolo rychle vcelku, lekar v pohode 😀 parkovanie pri poliklinike je fajn
@ancusiik Pruzincovi volať nemusíš,my sme boli dnes....prišla som tam 8:20 a 8:36 som už bola vybavená 😉
@michaelavet fuu mne vravela dr ze mam volat keby viem ze netreba tak uz davno maly ma vysetrene, ale vraj novorodencov berie utoroky stvrtky…a nas maly ma mesiac za sebou uz cize neviem kedy v ktory den ist, ale 14teho ideme do polikliniky na poradnu tak myslis ze keby idem o 12,30 cca tam tak by nás vzali ci to treba rano skoro ist?
@adabise683 ona povedala ze pruzinec a jurovcik sa tomu venuju a to bolo vsetko…chapem ze toho maju vela a podobne ale tak co uz no snad maly bude nozky mat ok
@ancusiik vôbec nemusíš volať,aspoň teda Pružincovi nie...je jedno či pôjdeš utorok alebo štvrtok ,oba tieto dni rieši deti a bábätká...robí od 7:30-12:30 oba dni,tak prípadne pred poradňou ;)

@ancusiik paci sa