Chirurg pre dieťa po úraze
Hľadáme pre dieťa lekára (podľa lek. správy chirurga) ktorý by zhodnotil zdravotný stav mojej dcéry po úraze nohy.
Za každé odporúčanie ďakujem
Mali ste skúsenosť, že po týždni bez potvrdenia zlomeniny ( už len pretrvávajúci opuch), rozstrihnutu dlahu položili naspäť a obviazali obvazom ? Dlaha nedrží na svojim mieste a už keď ju obväzovala sestrička bola daná krivo a takmer sa zvliekla z nohy kým sme prišli k autu. Nikdy som sa s takým niečím nestretla 🤯
Dúfam že ste sa od auta vrátili späť, aby to urobili ako treba. Ak nie, znovu lekárovi
@isis234 doma som to sama spravila.
Lekár bol arogantný, nechcel nás ani ošetriť nakoľko na urgentne sme boli v inom meste a na kontrolu sme išli do okresu kam spadáme. Chcel nás poslať do mesta kde sme boli na urgente 🤯 po 2h čakania s dvomi malými deťmi …
No, to je cela TT. Smutne. Tu sa fakt nicoho prijemneho nedockas
To čo bolo za lekára? Je jedno kam idete na urgent, vždy posielajú na kontrolu lekárovi v mieste bydliska 😲 Veľmi dlho ste čakali a ešte k tomu s malými deťmi. Hrôza. Držím palčeky, nech na kontrolu natrafíte na dobrého lekára, ktorý chce pomôcť
To co je za dr? Ja som bola s urazom na urgente, zlomenina, a na kontroly som chodila do mesta kde bol urgent, lebo nasho, ktory je najblizsie, velmi nemusim tiez kvoli spravaniu.
Kludne si vyber inu chir.ambulanciu v meste a chod tam na kontrolu.
Poslali vas aspon na kontrolny RTG?
No, to je cela TT. Smutne. Tu sa fakt nicoho prijemneho nedockas
@mk1111111111 práveže v tt jej to zadlahovali dobre ! Ešte v ga sestrička pochválila že tak pekne by jej to v ga nespravili. Dokonca použili nejaký materiál ktorý by v ga určite nepoužili.
V tt na urgente bol príjemný mladý lekárne sestričky tiež
tak to ste mali šťastie

Dúfam že ste sa od auta vrátili späť, aby to urobili ako treba. Ak nie, znovu lekárovi