Fitness cluby v TT blízko stanice alebo Zeleného kríčka
Ahojte hľadám nejaké fitko, kde sa cvičí, na fit lopta h, trampolínach... Len aby to bolo blízko autobusových zastávok aby som stíhala bus,kedze bývam mimo Trnavy. Viete mi poradiť?hlavne nie kurz ale aby som išla keď mám čas. Ďakujem pekne.
Ja chodim do aerobik štúdia pod hotelom Nukleon na step plus posilnovanie 2xtýždenne. Je to super
@adriana1980
Ahoj ďakujem môžem sa opýtať koľko stojí hodina a kde približne to je. Musí sa dopredu objednávať? Dakujem
@adriana1980 pozerám ze si môj rocnik😁a chválim ta za premenu, to si chodila takto 2 krát do týždňa cvičiť a takto si schudla?
@fatima30 áno, vďaka cvičeniu som schudla plus aj uprava stravy. Ako je hotel vedla úradu práce, tak v pivnici. Zvonku sú tam schody dole. Prihlasuje sa na ich fb stránke, keby náhodou nikto nechcel prisť cvičit, ale teda nas je dosť, tak sa cvičí vždy. 1 hodina stojí 5eur, ale majú aj permanentky a samozrejme čím viac vstupové, tým výhodnejšie. Pri 30tich vstupoch vychádza jedna hodina 3.50 eura
@adriana1980 dakujem super a presný názov na facebooku je aerobik štúdio?
@adriana1980 a ešte by som bola drzá a opýtala sa ako si upravila stravu? Ďakujem za odpoveď.
@fatima30 v tom mojom albume v komentároch to píšem 🙂
@adriana1980 aha pozriem sa dakujem

@fatima30 v city arene fit up alebo pohoda v relaxe pri kricku