icon

Hľadám odporúčanie na dobrú vešticu v Trnavskom kraji

hueva
Včera o 20:11

Ahojte, poraďte mi nejakú podľa vás dobrú vešticu,chcela by som to vyskúšať, dosť ma to láka. Niekto,kto reálne má skúsenosť prosím.
Či veriť-neveriť nechajte na mňa : )
Trnavský kraj ,pripadne online formou

patrike
Včera o 20:49

Vestim ti, ako coskoro zbytocne prides o peniaze. Nemylim sa. 100% garancia predpovede.

hueva
autor
Včera o 20:52
@patrike

Vestim ti, ako coskoro zbytocne prides o peniaze. Nemylim sa. 100% garancia predpovede.

@patrike okey,dakujeem

enmery
Včera o 21:41

Poďme na to logicky. Fakt si myslíte, že osoba, ktorá vidí vašu budúcnosť a iné veci, je odkázaná žiť v paneláku či rozbitom dome a brať pár drobných za svoje drísty? Keby to niekto DOKÁZAL je dávno multimiliardár! Veď už sa preberte, ľudia.

anonym_7dcf49
Dnes o 09:36
@enmery

Poďme na to logicky. Fakt si myslíte, že osoba, ktorá vidí vašu budúcnosť a iné veci, je odkázaná žiť v paneláku či rozbitom dome a brať pár drobných za svoje drísty? Keby to niekto DOKÁZAL je dávno multimiliardár! Veď už sa preberte, ľudia.

@enmery
A preco si to mysliš? To takto nefonguje a je to omnoho komplexnejsie. Ja sa za vešticu nepovazujem, ale tiez som napriklad vedela par veci - buducnost. Vedela som, ze kamoska raz bude mat dom. Vtedy bola v mizernej situacii, nonsens taka predpoved! Ma ho uz roky. Dalsia znama mala dlho problemy s chrbticou. Prilozila som jej tam ruky, do par minut bolest presla a nevratila sa.
Tieto veci sa mi stali viac krat, nie som milionar a byvam v byte, v najme 🙂. Ono je realne, vidiet co sa stane. Len to nie je vzdy take jednoduche. Ale jasne, su aj rozni sarlatani, tiez by som to vedela. Ale cgbtova kist nepusti 😁