Hľadám odporúčanie na dobrú vešticu v Trnavskom kraji
Ahojte, poraďte mi nejakú podľa vás dobrú vešticu,chcela by som to vyskúšať, dosť ma to láka. Niekto,kto reálne má skúsenosť prosím.
Či veriť-neveriť nechajte na mňa : )
Trnavský kraj ,pripadne online formou
Poďme na to logicky. Fakt si myslíte, že osoba, ktorá vidí vašu budúcnosť a iné veci, je odkázaná žiť v paneláku či rozbitom dome a brať pár drobných za svoje drísty? Keby to niekto DOKÁZAL je dávno multimiliardár! Veď už sa preberte, ľudia.
Poďme na to logicky. Fakt si myslíte, že osoba, ktorá vidí vašu budúcnosť a iné veci, je odkázaná žiť v paneláku či rozbitom dome a brať pár drobných za svoje drísty? Keby to niekto DOKÁZAL je dávno multimiliardár! Veď už sa preberte, ľudia.
@enmery
A preco si to mysliš? To takto nefonguje a je to omnoho komplexnejsie. Ja sa za vešticu nepovazujem, ale tiez som napriklad vedela par veci - buducnost. Vedela som, ze kamoska raz bude mat dom. Vtedy bola v mizernej situacii, nonsens taka predpoved! Ma ho uz roky. Dalsia znama mala dlho problemy s chrbticou. Prilozila som jej tam ruky, do par minut bolest presla a nevratila sa.
Tieto veci sa mi stali viac krat, nie som milionar a byvam v byte, v najme 🙂. Ono je realne, vidiet co sa stane. Len to nie je vzdy take jednoduche. Ale jasne, su aj rozni sarlatani, tiez by som to vedela. Ale cgbtova kist nepusti 😁

Vestim ti, ako coskoro zbytocne prides o peniaze. Nemylim sa. 100% garancia predpovede.