Hľadám odporúčanie na kožného lekára v Trnave a blízkom okolí
Ahojte. Snažím sa už 2 týždne dovolať k pani doktorke Péčiovej ale nikdy nedvíhajú. Potrebujem sa objednať na vyšetrenie. K nej som chcela ísť na základe dobrých odporúčaní ale keďže môj problém potrebujem už riešiť čím skôr, potrebujem niekoho kto mi bude dvíhať a objedná ma 😃 nechcem ísť k súkromnej lekárke. Prosím o odporúčanie na kožnú/kožného v blízkom okolí v TT je ich dosť málo a väčšina bez zmluvy s poisťovňami
Ja som k nej chodila roky. No ona je dobrá skôr na kozmetické ošetrenie. Keď som od nej žiadala lieky, tak mi povedala, že ona mi ich predpísať nemôže. A pritom to má riešiť kožný. Tak som sa pýtala inam. Napísala mi odporučenie na moju žiadosť. Tak som volala do Bratislavy. Tam mi liečbu nastavili.
@momo00 a kam do BA ku komu prosím? Ja mam strašný ekzem veľmi sa mi zhoršil posledný mesiac ale tak ze si sa nim už sama neviem dňa rady, chcem naozaj dobrého skúseného lekára nie takého co ma raz dva odbije vo dverách s receptom na kortikoidnu masť ktorá mne vôbec nezaberá 🥲
Ja chodím Šimaljakovej v starej nemocnici. Ja mám psoriázu.
A ja kortikoidy nepoužívam. Hneď som jej to povedala. Teraz by som mala prejsť na biologickú liečbu.
@anonym_autor V Nitre bola výborná kožná lekárka Ingrid Kieselová v Poliklinike sv. Medarda. Neviem, či tam ešte pracuje alebo niekde inde.
My chodíme Dr. Čárskej do Banky pri Piešťanoch. Má aj objednávkový systém.

Ja som k nej chodila roky. No ona je dobrá skôr na kozmetické ošetrenie. Keď som od nej žiadala lieky, tak mi povedala, že ona mi ich predpísať nemôže. A pritom to má riešiť kožný. Tak som sa pýtala inam. Napísala mi odporučenie na moju žiadosť. Tak som volala do Bratislavy. Tam mi liečbu nastavili.