icon

Je otvorené podzemné parkovisko Trnava Jednota?

jaond19
2. mar 2025

Ahojte, prosim vas Trnavcanky o info ohladom parkovania v centre, kedze medzi zaparkovanim a presunom k miestu kde potrebujem byt na cas (Paulinska ul), budem mat casovo cca max 10minut, nasla som podla mapy podzemne parkovisko pod obch.domom Jednota - je v prevadzke? Podla googlu mi ukazuje aktualne zavrete, podla starsich info ze je otvorene? A ak otvorene, byva vela vytazene ci je realne tam vobec parkovat. Vdaka

nikpa
2. mar 2025

@jaond19 a koľko potrebuješ parkovať, dlho? Na Paulinsku máš blízko aj zo City Arény, tam určite nájdeš voľno a otvorené je stále. Prvé 2 hodiny cez týždeň máš zdarma.

koniarova
2. mar 2025

Kde konkrétne ideš?

senta_sofia
2. mar 2025

@jaond19 zavisi, kedy ides, vikend, tyzden, rano, poobede. Na Paulinsku nie je daleko z City Areny ani z parkoviska pri aquaparku, zavisi do ktorej casti ides. Pod jednotu nechodim, takze neviem.

jaond19
autor
2. mar 2025

@koniarova Allianz, presne na 10:00 mam nieco dohodnute pracovne a zial z domu (z ineho mesta) nemozem ist vo vacsom casovom predstihu cize mi na zaparkovanie a dorazenie na miesto ostava 10-15min rezerva. City arene by som sa rada vyhla, absolutne sa v takychto velkych centrach neorientujem

jaond19
autor
2. mar 2025

@senta_sofia pri aquaparku su automaty na parkovne alebo ako to tam funguje?

koniarova
2. mar 2025

@jaond19 áno. Je tam automat. Podľa mňa je to najlepšie parkovanie v TT. Odtiaľ to máš kúsok

senta_sofia
2. mar 2025

@jaond19 ja platim parkovne cez datamesta.trnava.sk. Vies si naplanovat cas parkovania, upozorni ta na koniec platnosti listka a je to najlacnejsie.

senta_sofia
2. mar 2025

@jaond19 ale keby mas pocit, ze moc nestihas, chod kludne az k tomu allianzu, tam je vela parkovacich miest po okoli, niekedy to treba obist 2x, ale podla mna najdes miesto

gabu_lienka
2. mar 2025

@jaond19 mozno dnes je parkovisko v jednote zavrete, ale cez tyzden normalne funguje, volne miesta tam byvaju, rovnako aj na parkovisku pri jednote vonku a na paulinskej. V city arene dobre zaparkujes, ked vojdes zo športovej ulice, ziadne vozenie a bludenie a mas to aj najblizsie na paulinsku.

nikpa
2. mar 2025

@jaond19 podľa mňa od aquaparku to budeš mať 10min určite, budeš stíhať na poslednú chvíľu. Pri Allianz je viacero parkovacích miest, niekde tam určite nájdeš. Aj keď najlepšiu tam nás tu City Arenu ale chápem, keď tam nechceš ísť.

danka299
4. mar 2025

@jaond19 ja som bola min.tyzden a v pohode nebola plnka