Je otvorené podzemné parkovisko Trnava Jednota?
Ahojte, prosim vas Trnavcanky o info ohladom parkovania v centre, kedze medzi zaparkovanim a presunom k miestu kde potrebujem byt na cas (Paulinska ul), budem mat casovo cca max 10minut, nasla som podla mapy podzemne parkovisko pod obch.domom Jednota - je v prevadzke? Podla googlu mi ukazuje aktualne zavrete, podla starsich info ze je otvorene? A ak otvorene, byva vela vytazene ci je realne tam vobec parkovat. Vdaka
Kde konkrétne ideš?
@jaond19 zavisi, kedy ides, vikend, tyzden, rano, poobede. Na Paulinsku nie je daleko z City Areny ani z parkoviska pri aquaparku, zavisi do ktorej casti ides. Pod jednotu nechodim, takze neviem.
@koniarova Allianz, presne na 10:00 mam nieco dohodnute pracovne a zial z domu (z ineho mesta) nemozem ist vo vacsom casovom predstihu cize mi na zaparkovanie a dorazenie na miesto ostava 10-15min rezerva. City arene by som sa rada vyhla, absolutne sa v takychto velkych centrach neorientujem
@senta_sofia pri aquaparku su automaty na parkovne alebo ako to tam funguje?
@jaond19 ja platim parkovne cez datamesta.trnava.sk. Vies si naplanovat cas parkovania, upozorni ta na koniec platnosti listka a je to najlacnejsie.
@jaond19 ale keby mas pocit, ze moc nestihas, chod kludne az k tomu allianzu, tam je vela parkovacich miest po okoli, niekedy to treba obist 2x, ale podla mna najdes miesto
@jaond19 mozno dnes je parkovisko v jednote zavrete, ale cez tyzden normalne funguje, volne miesta tam byvaju, rovnako aj na parkovisku pri jednote vonku a na paulinskej. V city arene dobre zaparkujes, ked vojdes zo športovej ulice, ziadne vozenie a bludenie a mas to aj najblizsie na paulinsku.

@jaond19 a koľko potrebuješ parkovať, dlho? Na Paulinsku máš blízko aj zo City Arény, tam určite nájdeš voľno a otvorené je stále. Prvé 2 hodiny cez týždeň máš zdarma.