Kam chodiť na USG prsníkov v Trnave?
Ahojte,
prosím kam chodíte na USG prsníkov v rámci prevencie prípadne neskôr na mamografiu? čo je lepšie nemocnica alebo poliklinika? Ďakujem pekne.
Ja do nemocnice, tam je to podobné termín až o 2-3 mes., výhoda je že pri online objednávkach si môžem vybrať deň aj hodinu.
Porovnat neviem, ale chodim do polikliniky, casy dodrziavaju, tak sa tam necaka. Ak sa im nieco nezda na mamografe, hned spavia aj usg. Objednat sa da aj mailom, nemala som problem.
@mimusina ja som bola vo FN Trnava a to som z Nitry, lebo tak u nás je to beznádejné, tu som mala termín do dvoch týždňov pri online objednaní. Nemám čo vytknúť, budem chodiť už len tam.
@petronela1985 ahoj. Prosím ťa, prípadne aj ostatné komentujúce, ja som sa tiež online objednala na mamografiu do FN Trnava. Chcem sa spýtať, poradiť, kde to tam presne je, ako to nájdem, a nie je problém tam nájsť ráno voľné parkovacie miesto vo FN? Ďakujem
@gebrielka1 ahoj, ja som mala zapnutú navigáciu, keďže nie som z Trnavy, tak neviem presne ti poradiť ,kde je nemocnica, v ktorej časti Trnavy. Čo sa týka priamo v nemocnici, pri vchode máš informácie, tam sa vlastne registruješ a je to tam prehľadné kam máš ísť, toho sa báť nemusíš. Zaparkovali sme v pohode, bolo pár miest voľných.

@mimusina poliklinika, majú tam lepšie zobrazovacie prístroje. To mi aspoň povedal gynekológ keď som sa pýtala, kde sa mam objednať. Ale teda radím sa objednávať minimálne 2 mesiace vopred lebo majú hrozné čakacie doby a treba mať sprievodku od lekára už pri telefonickom objednávaní. Ak by si mala ale problém, treba to povedať a dostaneš skorší termín. Napr. keby by si si niečo nahmatala...