icon

Kam na skupinové SM cvičenie v Trnave?

vero13
11. apr 2025

Ahojte, viete mi prosím niekto odporučiť kam v TT chodiť cvičiť SMko v skupine? Okrem Pohody…

magdusaaa
11. apr 2025

@vero13 ja som chodila ku Rastovi na sme systém ,skupinovo

magdusaaa
11. apr 2025

@vero13 tu som chodila ,Top

vero13
autor
11. apr 2025

@magdusaaa prosím ta kde to je? Má aj nejakú stránku lebo nemám FB…

magdusaaa
11. apr 2025

@vero13 poslala som ti

magdusaaa
11. apr 2025
vero13
autor
11. apr 2025

@magdusaaa dobre ďakujem, vyskúšam uvidím kto mi sadne, ja som totiž našla niečo aj na bratislavskej len to mám tak od ruky

vero13
autor
11. apr 2025

@magdusaaa prosím ta a dá sa k nemu chodiť aj keď som u neho neabsolvovala individuálne tréningy, že len čisto na to skupinové

magdusaaa
11. apr 2025

@vero13 jasneeee

magdusaaa
11. apr 2025

@vero13 mne strašne pomohol

muchotrafka298
11. apr 2025

@vero13 pokial nevies cvicit jednotlive cviky, na skupinove hodiny SM systemu Ta nezoberu nikde. Lebo toto je cvicenie, kde tie cviky musis ovladat az potom ides na skupiny. Skupinove cvicenia nesluzia na vyuku SM systemu.

magdusaaa
11. apr 2025

@muchotrafka298 veď pôjde pre začiatočníkov ,mňa tam naučili perfektne cvicit

muchotrafka298
11. apr 2025

@magdusaaa ´ved ano, je napisane v obrazku co si sem vlozila, ze sa jedna o kurz pre zaciatocnikov a nasledne si mozes dohodnut hodiny. Takze na kurze cviky nauci a nasledne uz je na kazdom, ci tam pojde, pojde inde alebo bude cvicit doma.

magdusaaa
11. apr 2025

@muchotrafka298 no ja som jej to poslala hlavne kvôli kontaktu ,má tam cisielkova kto to je...Oni robia aj pre začiatočníkov aj pokročilých aj sama keby chcela

muchotrafka298
11. apr 2025

Ja Ti doporucim Barboru Bajerovu, je to neskutocne mila zena a erudovana fyzioterapeutka. Mavala kedysi aj skupinove cvicenia, teraz neviem.

https://fyziott.sk/

vero13
autor
11. apr 2025

@muchotrafka298 ja cvičím SMko už štyri mesiace chodím každý týždeň k fyzioterapeutke a som s nou veľmi spokojná, cvičím aj doma sama, ale lepšie by mi bolo chodiť raz do týždňa skupinovo. A chcela by som to striedať, že jeden týždeň k nej, druhý na to skupinové cvičenie…bola som skúsiť v Pohode, ale moc sa mi tam nepáčila kvalita toho cvičenia, tak hľadám niečo druhé

vorkola
11. apr 2025

@vero13 Prosimta,mozes mi hoci aj do ip,napisat meno a kde toje ta tvoja fyzioter.Aj ja by som potrebovala na platnicky,,Mala somprasknut a vytecenu platnicku dakujem

vero13
autor
12. apr 2025

@vorkola poslala som ti do ip kontakt

mogaa
12. apr 2025

@vero13 každý tréner aj SM cvičí trochu inak.....takže rozdiely tam budú vždy....ale na skupinovom to nikdy nebude tak že ťa bude stále naprávať ak niečo cvičíš zle, je tam jednoducho viac ľudí takže nemôže pozerať na všetkých a opravovať ich.....v tomto je individuálne topka.....ja som chodila individuálne a potom sme cvičili dve naraz, už tam bol vidieť rozdiel...rovnako bol obrovský rozdiel jedna fyzio a druhá fyzio.....tá jedna nás síce naprávala ale ten druhý chalan bol top, ten uplne do detailu kým to nebolo perfektné.....a ten nám dával len tých uplne 4-6 základných cvikov, pri tej babe tá nám dávala aj 10-12cvikov....

vero13
autor
12. apr 2025

@mogaa a kam si prosím ta chodila na to skupinové?

adga
23. apr 2025

@magdusaaa Ahoj, prosím ťa, vedela by si mi napísať, koľko stoja individuálne a koľko skupinové cvičenia SM u toho Rasťa? Ďakujem.

magdusaaa
23. apr 2025
@vero13

@mogaa a kam si prosím ta chodila na to skupinové?

@vero13 Kollárova 26 ,pri city aréne v trnave

magdusaaa
23. apr 2025
@adga

@magdusaaa Ahoj, prosím ťa, vedela by si mi napísať, koľko stoja individuálne a koľko skupinové cvičenia SM u toho Rasťa? Ďakujem.

@adga no ja som chodila dva roky dozadu ,oni ma tam naučili cvičiť a už ficim sama ,tak bolo 10 e hodka

isis234
29. apr 2025
@muchotrafka298

Ja Ti doporucim Barboru Bajerovu, je to neskutocne mila zena a erudovana fyzioterapeutka. Mavala kedysi aj skupinove cvicenia, teraz neviem.

https://fyziott.sk/

@muchotrafka298 prosím ťa to je ulica blízo Golianovej?