Kam na skupinové SM cvičenie v Trnave?
Ahojte, viete mi prosím niekto odporučiť kam v TT chodiť cvičiť SMko v skupine? Okrem Pohody…
@vero13 pokial nevies cvicit jednotlive cviky, na skupinove hodiny SM systemu Ta nezoberu nikde. Lebo toto je cvicenie, kde tie cviky musis ovladat az potom ides na skupiny. Skupinove cvicenia nesluzia na vyuku SM systemu.
@muchotrafka298 veď pôjde pre začiatočníkov ,mňa tam naučili perfektne cvicit
@magdusaaa ´ved ano, je napisane v obrazku co si sem vlozila, ze sa jedna o kurz pre zaciatocnikov a nasledne si mozes dohodnut hodiny. Takze na kurze cviky nauci a nasledne uz je na kazdom, ci tam pojde, pojde inde alebo bude cvicit doma.
@muchotrafka298 no ja som jej to poslala hlavne kvôli kontaktu ,má tam cisielkova kto to je...Oni robia aj pre začiatočníkov aj pokročilých aj sama keby chcela
Ja Ti doporucim Barboru Bajerovu, je to neskutocne mila zena a erudovana fyzioterapeutka. Mavala kedysi aj skupinove cvicenia, teraz neviem.
@muchotrafka298 ja cvičím SMko už štyri mesiace chodím každý týždeň k fyzioterapeutke a som s nou veľmi spokojná, cvičím aj doma sama, ale lepšie by mi bolo chodiť raz do týždňa skupinovo. A chcela by som to striedať, že jeden týždeň k nej, druhý na to skupinové cvičenie…bola som skúsiť v Pohode, ale moc sa mi tam nepáčila kvalita toho cvičenia, tak hľadám niečo druhé
@vero13 každý tréner aj SM cvičí trochu inak.....takže rozdiely tam budú vždy....ale na skupinovom to nikdy nebude tak že ťa bude stále naprávať ak niečo cvičíš zle, je tam jednoducho viac ľudí takže nemôže pozerať na všetkých a opravovať ich.....v tomto je individuálne topka.....ja som chodila individuálne a potom sme cvičili dve naraz, už tam bol vidieť rozdiel...rovnako bol obrovský rozdiel jedna fyzio a druhá fyzio.....tá jedna nás síce naprávala ale ten druhý chalan bol top, ten uplne do detailu kým to nebolo perfektné.....a ten nám dával len tých uplne 4-6 základných cvikov, pri tej babe tá nám dávala aj 10-12cvikov....
Ja Ti doporucim Barboru Bajerovu, je to neskutocne mila zena a erudovana fyzioterapeutka. Mavala kedysi aj skupinove cvicenia, teraz neviem.
@muchotrafka298 prosím ťa to je ulica blízo Golianovej?

@vero13 ja som chodila ku Rastovi na sme systém ,skupinovo