Kde na diagnostiku ADHD v Trnave a okolí?
Ahojte, kde ste boli s dietatom na vysetreni a diagnostike ADHD/ADD (po vlastnej osi, nie cpp) a boli ste spokojni s pristupom? Zaujimaju ma pedopsychiatri a neurologovia. Vidim dost rozporuplne recenzie, to si mozem hodit mincou zrovna 🙂 Dakujem
ADHD diagnostikuje len psychiater ostatny nemozu urcit dig. v senci je dobra psychiatricka vyskusajte tam lajciakova alebo harsaniova (tusim sa tak volaju)
@interneta na ADHD a ADD ti stačí klinicky psychológ, nepotrebuješ pedopsychiatra ani neurológa. A s tými je to v TT aj tak zúfalé. Myslím, že pedopsych. je len Petrikova a to je des. A z detských neurológov je dobrá Pobiecka ale k tej sa dostať je umenie.
Ak by si uvažovala nad tým psychológom, skús Lázikovu alebo kontaktuj Centrum reči, myslím ze robia aj takéto diagnostiky.
@nikpa mne bolo povedane, ze diagnozu mozu stanovit len odbornici s tymto zameranim. Pobiecku mi poradili v cpp.
@koniarova nie podla novych nariadeni co viem lekarsku diagnozu moze dat len lekar a v pripade adhd je to psychiater. donedavna mohol aj neurológ. tak mam info ja
@kacena4 spýtam sa. Lebo som práve so synom objednaná na túto diagnostiku k psychológovi. Ďakujem za info. Ja to potrebujem ako diagnózu.

@interneta na ADHD a ADD ti stačí klinicky psychológ, nepotrebuješ pedopsychiatra ani neurológa. A s tými je to v TT aj tak zúfalé. Myslím, že pedopsych. je len Petrikova a to je des. A z detských neurológov je dobrá Pobiecka ale k tej sa dostať je umenie.
Ak by si uvažovala nad tým psychológom, skús Lázikovu alebo kontaktuj Centrum reči, myslím ze robia aj takéto diagnostiky.