icon

Kde sa dá bezplatne parkovať v Trnave blízko TRUNI?

24. sep 2025

Dievčatá prosím poraďte. Nastupujem na TRUNI, konkrétne filozofická fakulta na Hornopotočnej. Kde je najlepšie bezplatne parkovať? Dá sa pri športovej hale v pohode parkovať v sobotu rano? Je to bezplatne? Alebo Lidl/ Kaufland a ísť odtial Boltom?

anonym_3490a5
24. sep 2025

@anonym_autor bezplatne asi nikde,vsade su zony

aalt
24. sep 2025

V sobotu je centrum zadarmo iba do 12-tej. Zadarmo je myslim cez vikend to parkovisko pri poliklinike pri Alze na Starohajskej. Potom asi uz iba pri Kauflandoch.

aalt
24. sep 2025

A teda pri sportovej hale je spoplatnene nonstop aj cely vikend. Do 12 vikend zadarmo je iba centrum A-zona.

autor
24. sep 2025

Fakt aj pri tej športovej hale a aquaparku? Som myslela, že tam je zdarma. Nepoznám ešte Trnavu, poznám len cestu do školy 😀 a teda viem že na začiatku je Lidl a myslím že Kaufland? Tam pri nich je zdarma parkovanie?

hsara99
24. sep 2025
@anonym_autor

Fakt aj pri tej športovej hale a aquaparku? Som myslela, že tam je zdarma. Nepoznám ešte Trnavu, poznám len cestu do školy 😀 a teda viem že na začiatku je Lidl a myslím že Kaufland? Tam pri nich je zdarma parkovanie?

@anonym_autor tam už sú rampy. Tt je už celá spoplatnená.

aalt
24. sep 2025

Centrum (za hradbami) je zadarmo iba cez vikend doobeda. Vsetko ostatne je spoplatnene nonstop. Takmer cela Trnava. Mozno este volaco nespoplatnene je sem tam na okrajoch, ale to neovladam a pre teba je nezaujimave. Pri Kauflandoch su este parkoviska zadarmo a to pri Alze je zadarmo cely vikend. To mas asi najblizsie.

saxana000
24. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tam je aj B-zona ta je sice poplatnena ale ak si das celodenny listok zaplatis maximalny denny strop 4e. To je asi najlacnejsie celodenne parkovne co v TT mozes mat.

autor
24. sep 2025

Ďakujem pekne za rady, ste zlatí 🙏🏽
“Očekujem” si to pri Alze. Neviete náhodou aká zóna je tam na Hornopotočnej? Resp. aké je tam celodenné parkovanie? Neviem to nejako nájsť. Ide mi len o tie soboty.

aalt
24. sep 2025

Hornopotocna je A. Celodenne neviem. Doobeda sa tam meplati.

lilyianka
24. sep 2025
@anonym_autor

Ďakujem pekne za rady, ste zlatí 🙏🏽
“Očekujem” si to pri Alze. Neviete náhodou aká zóna je tam na Hornopotočnej? Resp. aké je tam celodenné parkovanie? Neviem to nejako nájsť. Ide mi len o tie soboty.

@anonym_autor Hornopotočna bude určite zóna A kedze sa jedná o centrum mesta

aalt
24. sep 2025

Teraz pozeram, ze nonstop su R-ka, A a B su v noci zadarmo. Ale inac ostatne info by malo platit ako som pisal.

autor
24. sep 2025

Ďakujem, pomohli ste mi 😊

lucilaines
25. sep 2025

Ak sa nemylim, ked zaparkujes v zone B, ktora je napriklad pri aquaparki, tak maximalna sadzba za den je 4€. To ta urcite vyjde menej ako Bolt.

autor
25. sep 2025
@lucilaines

Ak sa nemylim, ked zaparkujes v zone B, ktora je napriklad pri aquaparki, tak maximalna sadzba za den je 4€. To ta urcite vyjde menej ako Bolt.

@lucilaines naozaj?

lucilaines
26. sep 2025
@anonym_autor

@lucilaines naozaj?

@anonym_autor 20 sekund na googli 🙄

autor
26. sep 2025
@lucilaines

@anonym_autor 20 sekund na googli 🙄

@lucilaines samozrejme, že som si to išla ďalej hľadať 🙂 vôbec si mi nemusela ani reagovať, myslím, že som sa slušne spýtala. 20 sekúnd na googli pre ľudí, ktorí sa v Trnave orientujú. Ja tam zatiaľ poznám iba zopár záchytných bodov 🙂 … samozrejme ti ďakujem za pomoc a prajem ti ničím nerušený víkend