icon

Kde si dať spraviť sonografiu prsníkov v Trnave?

sima_simka
29. mar 2026
0silvia0
29. mar 2026

@sima_simka poliklinika na druzbe ti nevyhovuje?
https://www.izd-tt.sk/

venor
29. mar 2026

@sima_simka ja som bola na klinike Nimala minuly rok, termin stal myslim 50€, ale skvely pristup a velka spokojnost z mojej strany.

anonym_8f5a5b
29. mar 2026

@sima_simka Nimala na Jeruzalemskej. Zaplatíš 50e, objednas sa cez internet alebo telefonicky, robia aj cez víkend, aj poobede. Termin som mala vždy rýchlo. Výmenný lístok nepotrebujes. Pekné, nové, čisté voňavé priestory. Lekári milí a ochotní.

anonym_dbcfe3
Autor odpoveď zmazal
sima_simka
autor
29. mar 2026
@0silvia0

@sima_simka poliklinika na druzbe ti nevyhovuje?
https://www.izd-tt.sk/

@0silvia0 Nie, nejde o to, že by mi nestačila poliklinika 🙂 Len som sa pýtala preto, lebo nie som pôvodne z Trnavy, bývam tu len krátko a ešte sa tu úplne nevyznám v tom, čo kde je. Preto som chcela odporúčania od ľudí, ktorí to tu poznajú 🙂

venor
29. mar 2026
@anonym_dbcfe3
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_dbcfe3 super, ze hlavne anonymne😃 smiem sa spytat na akom vysetreni ste tam boli a preco mate negativnu skusenost? Resp na zaklade coho ste usudili, ze su to amateri? Naozaj ma to zaujima, zatial som tam bola len 1x, ale planujem sa vratit. Doktorka, ktora ma vysetrovala mi na zaklade jej skusenosti a viacerych miest posobenia neprisla ako nedostatocne erudovana vo svojej praci…

sima_simka
autor
29. mar 2026
@anonym_8f5a5b

@sima_simka Nimala na Jeruzalemskej. Zaplatíš 50e, objednas sa cez internet alebo telefonicky, robia aj cez víkend, aj poobede. Termin som mala vždy rýchlo. Výmenný lístok nepotrebujes. Pekné, nové, čisté voňavé priestory. Lekári milí a ochotní.

@anonym_8f5a5b Ďakujem super 🙂

venor
29. mar 2026
@sima_simka

@0silvia0 Nie, nejde o to, že by mi nestačila poliklinika 🙂 Len som sa pýtala preto, lebo nie som pôvodne z Trnavy, bývam tu len krátko a ešte sa tu úplne nevyznám v tom, čo kde je. Preto som chcela odporúčania od ľudí, ktorí to tu poznajú 🙂

@sima_simka ja som napriklad z NR, ale nakolko nedavno robili zmeny ohladom tychto preventivnych vysetreni prsnikov, je masaker dostat niekde vobec termin, tak som hladala v okolitych mestach 🙂

anonym_8f5a5b
29. mar 2026
@anonym_dbcfe3
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_dbcfe3 akí amatéri? Trištvrte personálu sú tam lekári z TT nemocnice ktorí robia bežne sono aj tam aj tam.

sima_simka
autor
29. mar 2026
@venor

@sima_simka ja som bola na klinike Nimala minuly rok, termin stal myslim 50€, ale skvely pristup a velka spokojnost z mojej strany.

@venor ktorá doktorka Vám robila sono? Na online objednanie dá sa tam vybrať viacero lekárov 😄

venor
29. mar 2026
@sima_simka

@venor ktorá doktorka Vám robila sono? Na online objednanie dá sa tam vybrať viacero lekárov 😄

@sima_simka MUDr. Fábianová

0silvia0
29. mar 2026
@sima_simka

@sima_simka tak ja chodim na polikliniku, za mna vsetko ok

zuz987123
29. mar 2026

@sima_simka ja chodím do nemocnice a som spokojná 🙂 treba sa objednať

anonym_dbcfe3
Autor odpoveď zmazal
sima_simka
autor
1. apr 2026

už som sa objednala do NIMALA 🙂 ďakujem

anonym_cbad03
1. apr 2026

Mne robi stale doktor v ramci preventivky a bezplatne.

sima_simka
autor
2. apr 2026
@anonym_cbad03

Mne robi stale doktor v ramci preventivky a bezplatne.

@anonym_cbad03 Môj lekár ma odbil,že sa stým nezaoberá🤣