Kde si dať spraviť sonografiu prsníkov v Trnave?
@sima_simka ja som bola na klinike Nimala minuly rok, termin stal myslim 50€, ale skvely pristup a velka spokojnost z mojej strany.
@sima_simka Nimala na Jeruzalemskej. Zaplatíš 50e, objednas sa cez internet alebo telefonicky, robia aj cez víkend, aj poobede. Termin som mala vždy rýchlo. Výmenný lístok nepotrebujes. Pekné, nové, čisté voňavé priestory. Lekári milí a ochotní.
@sima_simka poliklinika na druzbe ti nevyhovuje?
https://www.izd-tt.sk/
@0silvia0 Nie, nejde o to, že by mi nestačila poliklinika 🙂 Len som sa pýtala preto, lebo nie som pôvodne z Trnavy, bývam tu len krátko a ešte sa tu úplne nevyznám v tom, čo kde je. Preto som chcela odporúčania od ľudí, ktorí to tu poznajú 🙂
@anonym_dbcfe3 super, ze hlavne anonymne😃 smiem sa spytat na akom vysetreni ste tam boli a preco mate negativnu skusenost? Resp na zaklade coho ste usudili, ze su to amateri? Naozaj ma to zaujima, zatial som tam bola len 1x, ale planujem sa vratit. Doktorka, ktora ma vysetrovala mi na zaklade jej skusenosti a viacerych miest posobenia neprisla ako nedostatocne erudovana vo svojej praci…
@sima_simka Nimala na Jeruzalemskej. Zaplatíš 50e, objednas sa cez internet alebo telefonicky, robia aj cez víkend, aj poobede. Termin som mala vždy rýchlo. Výmenný lístok nepotrebujes. Pekné, nové, čisté voňavé priestory. Lekári milí a ochotní.
@anonym_8f5a5b Ďakujem super 🙂
@0silvia0 Nie, nejde o to, že by mi nestačila poliklinika 🙂 Len som sa pýtala preto, lebo nie som pôvodne z Trnavy, bývam tu len krátko a ešte sa tu úplne nevyznám v tom, čo kde je. Preto som chcela odporúčania od ľudí, ktorí to tu poznajú 🙂
@sima_simka ja som napriklad z NR, ale nakolko nedavno robili zmeny ohladom tychto preventivnych vysetreni prsnikov, je masaker dostat niekde vobec termin, tak som hladala v okolitych mestach 🙂
@anonym_dbcfe3 akí amatéri? Trištvrte personálu sú tam lekári z TT nemocnice ktorí robia bežne sono aj tam aj tam.
@sima_simka ja som bola na klinike Nimala minuly rok, termin stal myslim 50€, ale skvely pristup a velka spokojnost z mojej strany.
@venor ktorá doktorka Vám robila sono? Na online objednanie dá sa tam vybrať viacero lekárov 😄
@venor ktorá doktorka Vám robila sono? Na online objednanie dá sa tam vybrať viacero lekárov 😄
@sima_simka MUDr. Fábianová
@sima_simka tak ja chodim na polikliniku, za mna vsetko ok
Mne robi stale doktor v ramci preventivky a bezplatne.
Mne robi stale doktor v ramci preventivky a bezplatne.
@anonym_cbad03 Môj lekár ma odbil,že sa stým nezaoberá🤣

@sima_simka poliklinika na druzbe ti nevyhovuje?
https://www.izd-tt.sk/