icon

Kde si dať zafarbiť vlasy na tmavomodro?

teri555t
11. feb 2025

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či by ste mi nevedeli poradiť kaderníctvo v Trnave/Bratislave/Galante, s ktorým máte dobré skúsenosti, farbia dobre a je cenovo dostupne. Chcem si dať totiž zafarbiť vlasy na tmavomodro, ale viem, že by som si ich musela najprv odfarbiť s peroxidom a na to si sama netrúfum úprimne 😅. Ďakujem za rady

kitycat
11. feb 2025

S tymto pristupom si mozes kupit modru v drigerii a experimentovat 😄

Toto bude drahy proces a asi chces aj farbu udrziavat?

teri555t
autor
11. feb 2025

@kitycat zas ja nečakám, že to bude stáť 50€ a viem, že to bude dosť drahšie, len zas nechcem skrachovať z tej ceny. Takže myslím, že môj prístup je okej.
A dlhodobu udržiavať nie, keďže rada mením farby, ale tak minimálne pol roka by som ich mala

kika845
11. feb 2025

@teri555t a teraz mas aky odtien? Vies ako ti to znici vlasy, ono to vyzera dobre iba ked vyjdes z dveri kadernictva, okamzite sa ti to bude vymyvat od prveho umytia, budes musiet pouzivat iba profi kozmetiku, to ani s barscim z drogerie nemozes umyt.

teri555t
autor
12. feb 2025

@kika845 mám tmavú a preto chcem ísť ku kaderníčke aby som ich tak zničené nemala. A aj keby sa zničia, tak to je môj problém. Takže ďakujem za radu, ale chcela som poradiť salón/kaderníčku a nie to aké hrozné vlasy budem mať😉

kika845
12. feb 2025

@teri555t nebolo to myslene v zlom, ja viem ake to je ze ked ma zena predstavu ake chce mat vlasy, tak uz s nou nic nepohne,
tak podla toho ake dlhe mas vlasy, ak kratke minimalne 140e, jedno stahovanie farby, ak dlhe tak aj 180e 1 stahovanie plus modry toner cca 10 - 15e,
Aj podla toho aka modra to ma byt, ak nejaka uplne svetlunko modra, tak to bude treba stahovat aj na 2 mozno az na 3 krat, ale mozno ti da zo zaciatku ak budes chciet tmavsiu modru, ked chces ist uz na 1 krat modra z kadernictva 😀 nebude to hned svetle a na buduce zase stahovanie a potom ti da modru co uz vyznie svetlejsie (na stiahnutom bledsom zaklade),
Preto ked mas tmave vlasy, je este aj modro cierna farba, ktora ma na slnku modre odlesky a tiez to vyzera pekne, zafarbis to aj doma a ostane ti dlzka vlasov aku mas aj teraz, lebo po tolkom stahovani musis ratat ze minimalne 10 - 15 cm (mozno aj viac podla toho v akom stave mas teraz vlasy, a ako na to budu reagovat),
Lebo ty ked to chces mat asi cele modre, musis odfarbit celu hlavu, mozno keby chces len nejake pramienky do toho to nebude tak drahe, ale ani efekt to nebude mat taky aky chces