Kde v Trnave môžete cvičiť pilates na reformeroch?
Ahojte, kde je v Trnave možnosť cvičiť na reformeroch pilates ? Skupinovky alebo individuálna hodina 🙂 dakujem za info
@anonym_autor Ja chodím do fit.nest na Mikovíniho 30 v Trnave, super inštruktorka všetko vysvetlí, pekný priestor v novostavbe, parkovanie zdarma a výborné reformery. Odporúčam.
@martina092012 ďakujem pekne za odpoveď už som sa od vtedy ku tomu dopátrala, žiaľ tie peniaze co za to pýtajú 🫠 myslela som to tak ze by som chodila aktívne aspoň 3-4x do týždňa ale za tu sumu ani náhodou, škoda
@martina092012 ďakujem pekne za odpoveď už som sa od vtedy ku tomu dopátrala, žiaľ tie peniaze co za to pýtajú 🫠 myslela som to tak ze by som chodila aktívne aspoň 3-4x do týždňa ale za tu sumu ani náhodou, škoda
@anonym_autor Je to lacnejsie ako osobny trener vo fitku. 1x - 2x do tyzdna je ok, samozrejme chapem ze kazdy ma ine moznosti.
@anonym_autor Ja chodím do fit.nest na Mikovíniho 30 v Trnave, super inštruktorka všetko vysvetlí, pekný priestor v novostavbe, parkovanie zdarma a výborné reformery. Odporúčam.
@martina092012 ano, fitnest (ci fit.nest??) - asi to iste myslime, na Mikoviniho v Trnave je asi len jedno studio. Mozno sme boli spolu v utorok v skupine.