Kde v Trnave nájsť kvalitného trénera pre dobermana?
Ahojte, vyskúšam aj tu. Vedeli by ste mi poradit kde v okoli Trnavy je kvalitný trenéner psov aj na individuálky, skupinovky a obrany? Psík je doberman, takže keby je to niekto, kto sa rozumie viac tomuto druhu psa, tak by to bolo len plus. Ďakujem
@aalt vďaka za radu, no na nič som práve nepočula najlepšie recenzie
Skusenost priamu nemam, znami k nim chodili. Ze "zvladnu" hocakeho psa, ale samozrejme majitel musi mat zaujem.
@aalt ja mám zasa od známych, že bije psov. 😄
Tak to neviem. Znnamemu cvicil, ze pes sa doslova tesil, posluchal ho ako hodinky. Ze jeho nikdy tak neposluchal ako ich. Ved vies chodit s nim, nemusis nechavat.
Aj ze do hotela berie aj takych co nikde nechcu.
Ja mam macky.
Ahoj. V pes v pohode naučia psa poslušnosti. Obranu myslím nerobia. Obaja sú dobrí cvicitelia.
Vlastná skúsenosť.
Autorka,ak môžeš,napis mi prosím ss.
Ahoj skus rexik
Doberman je hlavne plemeno, ktorý potrebuje cvičiť stále, nakoľko si nie velmi dobre všetko fixuje..takže jedna vec je urobiť mu výcvik a potom každý deň opakovať.. kto na to nemá odhodlanie, je zaplatiť výcvik iba krátkodobé riešenie.. je to pracovný pes vyžadujúci dril a majiteľ musí vzbudiť rešpekt..ak to v sebe nemá, bude si stále robiť čo chce..
@pauli222 vďaka ale tento komentár nieje vôbec odpoveď na otázku a zasa iba zbytočné mudrovanie na to čo už davno viem 🙂
Skus ako ti aj na FB radili Sandru Srandu
Zavolajte mi na 09044664
99 ak máte vážny záujem
Zavolajte mi na 0904466499 ak máte vážny záujem
@lilyianka lebo to nevie
Odporucim ti vycvik na Zátvore, za parovodnym potrubim (pozor, su tam 2), trener predtym pracoval s policajnymi psami, je uplne skvely,, vie to zo psami neskutocne, ale je potrebne chodit aspon 3 x tyzdenne, a respektovat pokyny, aby to malo efekt. Nemaju fb ani ziadnu inu stranku, ak mas zaujem , napis ss, dam ti kontakt. Robia poslusnost, socializaciu a obrany, agility pomenej.
@dada5000 3x týždenne nemôžeme. Pendlujeme česko/ Slovensko. Takže jeden výcvik na ak keď budeme a ďalšie v Česku
V tom pripade ten co som spominala, nebude pre vas vhodny

Skus sa opytat na https://pesvpohode.sk/vycvik-psov/