Kontakt na detskú neurologičku MUDr. Pobiecku v Trnave
Dobry den nemate niekto cislo cez ktore sa mozme objednat pani doktorke? Alebo odporucite dobreho detskeho neurologa v TT, dakujem 😊
033 593 84 47
Ale Pobiecka novych pacientov neberie. Skuste dr.Holovicovu. Ini detski neurologovia v TT nie su.
@nikpa tam som teraz volala povedali mi ze mam zavolat inam 😏 tak ja uz neviem
@marry3737 dobry den, kam ste nakoniec isli? Mne dali v nemocnici v TT 3 kontakty kam mozem dcerku objednat, z toho jeden dr z toho zoznamu je na dôchodku, Mudr Pobiecka ma termin az koncom augusta, to ma sestricka hned zrušila nech si zavolam Mudr Holovicovej, ale ta ma take zle recenzie, ze sa tam bojim ist.
@marry3737 dobry den, kam ste nakoniec isli? Mne dali v nemocnici v TT 3 kontakty kam mozem dcerku objednat, z toho jeden dr z toho zoznamu je na dôchodku, Mudr Pobiecka ma termin az koncom augusta, to ma sestricka hned zrušila nech si zavolam Mudr Holovicovej, ale ta ma take zle recenzie, ze sa tam bojim ist.
@mims_18 išli sme nakoniec Holovicovej, ja som sa tiež hrozne bála kvôli tým recenziam. Ale teda musím povedať že už sme tam boli myslím 3 alebo 4x a úplne v pohode. Nieje ani arogantná ani nič take, pekne všetko vysvetlila
@mims_18 išli sme nakoniec Holovicovej, ja som sa tiež hrozne bála kvôli tým recenziam. Ale teda musím povedať že už sme tam boli myslím 3 alebo 4x a úplne v pohode. Nieje ani arogantná ani nič take, pekne všetko vysvetlila
@marry3737 my sme tiez k nej objednani lebo tu niet ineho detského neurológa v blízsom okoli. Tak dufam, ze aj my dopadneme u nej v pohode. Dakujem za odpoveď 🙂.

@marry3737 býva tam len stredy, je to detské sanatórium na Prednádraži, my sme k nej chodili tam 0918320401