icon

Kultúrne a poučné predstavenie pre deti v Trnave

katka_mata
Včera o 15:14

Ahojte mamičky,
Tak ako som sa pýtala ohľadom niečoho kultúrneho čo by mohol žažiť konečne aj môj malý tak som našla niečo zaujímavé. Natrafila som na novú detskú inscenáciu Emoňovia v DJP a hneď som si pomyslela, že by to mohol byť super tip na voľný čas pre deti, preto vám to tu píšem aby som možno, moooožno nejako pomohla. Môj 6-ročný Miško je totiž úplne neposedný a dlhé filmy v kine nikdy nevydrží, takže takéto krátke, interaktívne predstavenie by bola skvelá alternatíva. Čo som zatiaľ čítala na internete tak sa mi páči, že deti sa pri tom hrajú s emóciami, učia sa ich rozpoznať a vyjadriť a zároveň sa zabavia 🙂 ideálne pre všetky detičky, aj pre tie, ktoré sa dlho nevydržia sústrediť.
Som naozaj rada, že je to zároveň kultúrne a poučné, takže deti sa aj zabavia a rodičia majú pocit, že to má zmysel. Poprosím vás o názor, čo si o tom myslíte 🙂

anonym_6254ee
Včera o 16:55

Dnes som o tom pocula, vraj je to aj pre deti s PAS a ine podobne postihnutia, este aj oodychovu miestnost pripravili, deti mozu byt priamo na javisku, po predstaveni este aj nejake hry. Pekny pocin. Skoda, ze limit je 60

anonym_78e0e7
Včera o 22:13

Skoda, ze predstavenia su uz takmer vypredane..