icon

Odporúčania na logopedičku v Trnave

26. aug 2025

Zdravím,
Vedeli by ste mi odporučiť dobrú logopedičku v Trnave pre 4r. dieťa(kvôli správnej výslovnosti )
Najlepšie niekoho kto nemáva termín raz za 3 mesiace

Ďakujem 🙂

anonym_f9caef
27. aug 2025

@anonym_autor ahoj, ja som navštivoval Centrum detskej reči, termín max do mesiaca a dosť pomohli… sú tam viaceré logopedičky a vedia to ako s deťmi, tak i s dospelými. Je to súkromná logopédia, ale v TT asi najlepšia.

lillychilly
28. aug 2025
@anonym_f9caef

@anonym_autor ahoj, ja som navštivoval Centrum detskej reči, termín max do mesiaca a dosť pomohli… sú tam viaceré logopedičky a vedia to ako s deťmi, tak i s dospelými. Je to súkromná logopédia, ale v TT asi najlepšia.

@anonym_f9caef prosím ťa berú aj nové deti,lebo pred polrokom mi napísali, že má vyraďujú z poradovníka, tak či teraz berú znova nových?

autor
28. aug 2025

Zdravím,ďakujem za tip, ale písala som tam mail pred mesiacom a povedali, že nových pacientov vo veľmi dlhej dobe prijímať nebudú . Dve ďalšie logo sú tiež preplnené :/

anonym_f9caef
28. aug 2025
@lillychilly

@anonym_f9caef prosím ťa berú aj nové deti,lebo pred polrokom mi napísali, že má vyraďujú z poradovníka, tak či teraz berú znova nových?

@lillychilly ahoj, vieš čo ja som u nich dlho nebol, mal dom dojsť na kontrolu, ale neozval som sa čiže ako to je momentálne neviem.

brema3114
14. sep 2025

Odporucam p.Šiklulova - byvaly pedagog, uci u seba doma

tinus89
22. sep 2025
@brema3114

Odporucam p.Šiklulova - byvaly pedagog, uci u seba doma

@brema3114 dobrý deň, prosím,nemáte nejaký kontakt na ňu a kde doma doucuje?ďakujem

brema3114
26. sep 2025
@tinus89

@brema3114 dobrý deň, prosím,nemáte nejaký kontakt na ňu a kde doma doucuje?ďakujem

@tinus89 poslala som spravu

cdecedc
1. okt 2025
@tinus89

@brema311
@tinus89 dobrý deň, ak by bolo možné poslali byvste aj mne prosím kontakt? Budem veľmi vďačná 🙂