icon

Odstránenie bradavíc laserom u detí v Trnave alebo Nitre

meggy87
3. mar 2025

ahojte,

Je niekde v TT alebo v NR klinika kde vyberaju bradavice u deti laserom? Malo by to byt menej bolestive ako dusik /s dusikom mam osobne skusenosti a nechcem aby ho to tak bolelo preto hladam ten laser/. Mali sme uz rozne pripravky no bradavice mu nemiznu:/ Takisto hladam aj pre seba odbornika pre vybratie znamienka /aj na tvari/.
dakujem za tipy

zuzka2801
4. mar 2025

@meggy87 ahoj, nám tiež mastičky, tinktúry nepomahali... bola som s malou na vypáleni elektrickou ihlou, kozmeticky salón Elit na prednadrazi

saska247
4. mar 2025

@meggy87 ahoj, ja chodim so synom do Medical MKP v Nr, sme spokojní, pán doktor má super prístup. Dusík nepoužíva asi 10 rokov

silvikam
21. sep 2025
@saska247

@meggy87 ahoj, ja chodim so synom do Medical MKP v Nr, sme spokojní, pán doktor má super prístup. Dusík nepoužíva asi 10 rokov

@saska247 ahoj, prosím Ťa, zbavili ste sa bradavíc? Bolo to bolestivé? Koľko ste platili a koľko sedení absolvovali? Ďakujem za odpoveď.

saska247
1. okt 2025
@silvikam

@saska247 ahoj, prosím Ťa, zbavili ste sa bradavíc? Bolo to bolestivé? Koľko ste platili a koľko sedení absolvovali? Ďakujem za odpoveď.

@silvikam ahoj, áno zbavili. Záleží od toho aké sú veľké. Malé odstráni laserom, veľké s lokálnym umrtvením takým elektro skalpelom. Dá sa to zvládnuť, peraonál je milý, čaká a nenaháňa. Cenu neviem odhadnúť, riešila som aj svoje zákroky a platila to celé spolu.