icon

Odstránenie znamienok laserom - Trnava

sarahka
13. jan 2022

Ahojte poradíte mi niekoho na odstránenie znamienok? TT a okolie. Poznám jednu pani ona berie 50€ za ,kusok tela, ale ja nemám viacero znamienok na kúsku ale na tvári a v rôznych miestach. Takze toto mi nevyhovuje. Lebo jedno mám na čele , druhé pod okom a tretie na brade. A ona mi povedala že to nieje jeden kusok :D takze skôr hľadám niekoho kto pýta cenu od počtu znamienok, napr .. každopádne ďakujem za každú odpoved

desore
13. jan 2022

@sarahka Znamienka odstranuju dermatologovia alebo chirurgovia. Klobok dole, ak si das odstranit znamienko nekvalifikovanou osobou. Podpisujes si umrtny list.

sarahka
autor
Autor odpoveď zmazal
sarahka
autor
13. jan 2022

@desore asi sme sa zle pochopili 🙂 ta pani, čo pýta 50€ je dermatologicka. A ja okrem nej nepoznám ziadnych iných doktorov z okolia TT ktory sa odstraňovaniu venujú. Takze si nepodpisujem úmrtný list , ale pýtam si pýtam recenziu/skusenost na dr ktory sa tomu venuje. Keďže ja poznám len tu jednu dr ktorej vyjadrenie mi nevyhovovalo

desore
13. jan 2022

@sarahka Napisala si... Poznam jednu pani a ona berie za 'kusok tela'. Vyznelo to hrozne, prepac. 🙂 Treba napisat jasne, strucne, vystizne. 50E sa normalne berie za 1 znamienko laserom. Je to tvar, ktora ta reprezentuje cely zivot. Dala by som si odstranit iba jedno a podla toho ako sa ti to zhoji, by som postupovala dalej.

lyci
13. jan 2022

@sarahka Belleza je super. bola som tam viackrat s bradavicami. a to som uz predtym pochodila rozne ambulancie bez dobreho vysledku, aj velmi drahe v BA. samozrejme robia aj znamienka podla poctu a cena celkom ok

nelly3
15. jan 2022

@sarahka https://kramar.sk/chirurgia/
pozrite aj tuto stranku, skor si ale myslim, ze na tvari je dobre ist do nejakeho sukromneho centra.

dee01
16. jan 2022

@lyci súhlasím, tiež som bola v belezza

sim_simonka
18. jan 2022

Aj ja odporúčam Belezzu