Operácia Haluxov - Trnava, Bratislava
Ahojte, je tu niekto , kto si dal teraz niekedy operovať haluxy? su tu diskusie ale staré, chcela by som nejaké čerstvé informácie a odporúčanie na lekárov, prípadne ak by ste sa podelili s fotkami. Ďakujem.
Kamoške operovali a už s jej to po 10 rokoch vracia nejak ma to odradilo bojím sa viac ako predtým,, ak si to dať urobiť tak poriadne a asi aj poriadne zaplatiť
@sisoun ahoj . Bola som operovana v Kosice Šaca u primára Totkoviča . Ľutujem že som neisla skôr. Prvý hallux na ľavej nohe 1/2021 druhý 2/2022 . Prvá foto moje halluxy a druhá dnes ☺️ Konečne mám život bez bolesti. Kľudne píš ak chceš .
@alex1983 Prosim vás, ako ste sa tam objednala? Dajú sa operovať aj obidve nohy? Ďakujem
@alex1983 Prosim vás, ako ste sa tam objednala? Dajú sa operovať aj obidve nohy? Ďakujem
@renca34 dobrý večer , napísala som p.primarovi mail. Aj som ho teraz hľadala a nenašla . Ale skúste Roman Totkovič klinika Agel Košice -Šaca . Áno počula som že sa dajú aj obe naraz. Ja som ale išla rok po roku.

@sisoun pozri si profil Zuzany Zavodskej na IG, teraz jej operovali haluxy (v Kosiciach). Viem že v storkách to popisovala podrobne, zrozumiteľne, príp. jej napíš, ona komunikuje pomerne rýchlo.