Ortopéd pre novorodencov: Kde nájsť vhodného odborníka?
Ahojte doktorka nás síce poslala k Pružincovi, ale zlé recenzie ma odradili na začiatku. Teraz odkedy sme došli v pondelok domov voláme Pružincovi, Jurčíkovi či ako a ani jedny neberú telefony…malý ma zajtra mesiac a neviem kde inde by som sa dovolala skôr ako im dvom. Ak poznáte ešte niekoho vďaka za rady.
My sme boli vlani u Pružinca a nebol žiadny problém, ani v prístupe, ani v čakani, ide to tam celkom rýchlo, stačí prísť. Bábätko sa tiež narodilo začiatkom decembra a boli sme až cca. v polovici januára, lebo mali dovolenku, my sme boli chorí.... Nemal žiadne komentáre.
@michaelavet a kedy by som tam mala zájsť? Nejaký čas dobrý neodporúčiš? Pôjdem sama s drobcom iba s vajickom taxikom tak nech vychytám čas
@ancusiik ja som naposledy bola okolo 8:30( aj teraz tak pôjdem) keď som prišla boli tam dvaja ľudia v čakárni,avšak sestrička vyšla von a zistila že sme s bábätkom tak nás brala hneď prvých dnu.Ani so staršou dcérou sme tam nikdy nečakali dlhšie ako pár minút 😉

@ancusiik Dr.Pruzinec robí až od utorka,má dovolenku. Deti berie v utorok a štvrtok,stačí tam len prísť a vyšetrí hneď bez objednania,novorodenci majú prednosť.My ideme už na druhú kontrolu k nemu vo štvrtok.