Ahojte, viete prosím odporučiť dobrého Dr. pre bábätko kt. nás zoberie bez problémov? Termín mám až v novembri tak si robím menší prehľad nakoľko TT moc nepoznám. Ďakujem krasne každej rade ️
Schumichrastova
Kollarova
@tins01 mudr. Moro. Za mna fajn, velmi ochotny, komunikuje telefonicky, mailom, aj mimo ord. hodin v pripade nutnej potreby, poradi cez telefon, dohodne aj konkretny cas teraz v korona obdobi, nemusi sa cakat medzi chorymi.
Kollárova odporúčam obkedna milá a skúsená
@janula12345 ako je vekovo p.doktor Móro prosim, cca? Dakujem
Kollárova odporúčam milá berie tak že objedná na konkrétny čas a poradí aj cez telefón ️
️
️
️
@radkako netusim, podla mna to zaujima viac ludi) lebo ordinuje dlho, ma velku prax a vyzera roky tak isto mladistvo. Myslim ze medzi 50 a 60.
@janula12345 este otazka, ci nahodou nemas info ako sa stavia k ockovanym neockovanym detom..
@radkako je to lekar, ktory je za ockovanie. Odporuca ho. Ale napr sestra nedala dieta ockovat vobec a je unho tiez od narodenia,, uz ma 5 rokov. Samozrejme, jej povedal nevyhody neockovania.. z jeho hladiska, ale nestavia sa negativne. Je to na rodicovi.
@janula12345 super, my sme zial mali neziaduce ucinky v 3.mesiacoch, preto uz nedam ockovat.
@radkako podla mna ked normalne povies svoje dovody, on ich pochopi isto. On je celkovo kludas tolerantny a deti ho maju radi.
Ahojte, aká je situácia aktuálne? Kto ešte berie mimo obvodu a je ozaj dobrý? Ďakujem
@tins01 skuste dr.Ďurkovú