icon

Pediatrička Jeleníková

radkako
7. máj 2020

Ahojte, ake mate skusenosti s p.pediatrickou Jelenikovou? Nenasla som ziadne recenzie

medulienka81
7. máj 2020

@radkako ahoj, ja som k nej chodila ako dieťa. A to mam už 39 rokov. Vždy bola fajn ale to je už dávno 🤔

zuzu1994
7. máj 2020

@radkako ahoj ja som chodievala vzdy vedla k Jarabkovej vsetci chodili k nej k Jelenikovej nikto bola som u nej dva krat akoze pre mna otras zastupovala moju tak sa ku mne spravala ako utecencovi🤣ja som.zdravotak vsetko som sa jej musela pytat ci by nebolo dobre aby mi dala ziadanku na moc kedze som cikala krv nic neriesila sestre prehliadla zapal oblicky ani len krv jej nezobrali za mna nie ale 100 ludi 100 chuti🙂

agata2111
7. máj 2020

@radkako chodim k nej s detmi a 100% spokojnost. Vzdy ochotna,mila. Odporucam... a to k nej chodim z Druzby - kde mam vyhlad na polikliniku z okna bytu.

radkako
autor
7. máj 2020

@zuzu1994 no presne toto ma zaujimalo, mozem okaslat, ci je mila a usmiata, hladam hlavne dobreho diagnostika, co riesi bez mojich upozorneni. Dakujem konecne za rozumny komentar k veci ;)

zuzu1994
7. máj 2020

@radkako presne tak treba najst aj odbornika nie len usmiatu tvar👌ja by som k nej svoje dieta nedala vela ludi od nej odislo vedla k druhej tam kde som chodila ale kazdy mame iny nazor mozno sa zmenila🤷🏼‍♀️ale mne stacila dva krat u nej navsteva a nie som narocna

radkako
autor
8. máj 2020

@zuzu1994 clovek dufa, ze lekar vo veku dochodcu uz ma skusenosti, ze od dveri vie, co dietatu je, a uz sa mi za tiec4 mesiace co som matka, opak potvrdil. Uz maju starci uvolnot miesto mladej krvi.

zuzu1994
8. máj 2020

@radkako no len pediatrov je malo mladych

zsuzsu515856
28. jún 2020

Ahojte, a viete niekto o nejakej mladej pediatričke alebo pediatrovi v TT?

evaevelina123
5. mar 2021

Ja k nej chodim s obidvomi detmi, tiez k nej nepatrim podla obvodu, ale vybrala som si ju na odporucanie. A tiež mozem len odporucit. Nikdy nic nezanedba, je vemi opatrna, starostliva,ma ludsky a rozumny pristup.