icon

Platia sa u doktorky Polákovej v Trnave poplatky?

7. júl 2025

Ahojte, plati sa u nej nieco, neviete nahodou?

Dakujem

bibi33
7. júl 2025

ahoj,chodime 2x do roka na kontrolu a neplatili sme doteraz nic

autor
7. júl 2025
@bibi33

ahoj,chodime 2x do roka na kontrolu a neplatili sme doteraz nic

@bibi33 dakujem! A si spokojna? Je mila ta lekarka? Este sme u nej neboli

rikarika
7. júl 2025

@author ak myslíš detskú endokrinologicku, tak super, spokojnosť.

autor
7. júl 2025
@rikarika

@author ak myslíš detskú endokrinologicku, tak super, spokojnosť.

@rikarika ano ano, ju som myslela.

bibi33
7. júl 2025

ano,skvela je,hlavne teda ma super pristup k detom,maleho vola Mucko a za vsetko chvali,aj omalovanku za zvladnutie odberu krvi dostal zakazdym😂pekne vysvetli vsetko,co ako ma byt a ake hodnoty ma syn a tak...

autor
7. júl 2025
@bibi33

ano,skvela je,hlavne teda ma super pristup k detom,maleho vola Mucko a za vsetko chvali,aj omalovanku za zvladnutie odberu krvi dostal zakazdym😂pekne vysvetli vsetko,co ako ma byt a ake hodnoty ma syn a tak...

@bibi33 jpj, to je super sprava. 🙏😀 A ako dlho sa cakaju na vysledky? Zavolaju, ci treba pre nich ist?

bibi33
7. júl 2025
@anonym_autor

@bibi33 jpj, to je super sprava. 🙏😀 A ako dlho sa cakaju na vysledky? Zavolaju, ci treba pre nich ist?

@anonym_autor utz stitnej zlazy robi ona priamo v amb., cize to je hned a na krv som volala cca po tyzdni, oni zakazdym povedia na kontrole

autor
7. júl 2025
@bibi33

@anonym_autor utz stitnej zlazy robi ona priamo v amb., cize to je hned a na krv som volala cca po tyzdni, oni zakazdym povedia na kontrole

@bibi33 dakujem ☺️

motherofflower
8. júl 2025
@anonym_autor

@bibi33 dakujem ☺️

@anonym_autor Pani doktorka Poláková je skvelá, príjemná, ľudská, precízna. P. sestrička sa tiež vždy pacientovi prihovorí a zoberie krv, že si to ani nevšimne. Ako už bolo spomenuté nič sa neplatí, výsledky väčšinou telefonicky. My sme naposledy mali o 3 dni.