Plávanie s bábätkami - Kvapka a Zlatá rybka
Ahojte. Plánujem sa s malým v zime prihlásiť na kurzy plávania (v zime bude mat pol roka). Hľadám mamičky, ktoré chodia s bábätkami plávať do Klubu Kvapka alebo do Zlatej rybky. (Viem, že je aj Delfín, ten však nemám v pešej dostupnosti) Zaujíma ma, ako to v ktorom klube funguje a aké máte skúsenosti. Vopred ďakujem 😊
@xxxka my chodime do Kvapky. Prebieha to tak, ze prideme vychystame sa na plavanie a potom do sprchy. Nasledne je lekcia, ktora trva 30 minut. Potom sa osprchujeme a ideme do sauny. Zo sauny sa prezlecieme a ideme este do takej miestnosti s hrackami, kde sa este syncek pohra a da si nieco pod zub. No a potom ideme domov.... paci sa mi ich dochadzkovy system, kde sa da jednym klikom odhlasit z hodiny. Lekcie na ktorych si sa odhlasila si vies nahradit do 5 rokov tvojho dietatka, co je velka vyhoda Kvapky (pocula som od kamaratok, ze v inych kluboch to tak nemaju)... nam sa velmi paci. Ak si vyberies Kvapku, tak oni mavaju aj take online stretnutie pred prvou lekciou, kde vsetko vysvetlia akk to tam chodi.... ale zas kamartke sa paci inde, lebo tam ich nechavaju v bazene este pred hodinou tak 15 minut sa hrat s hrackami a az potom zacnu. V kvapke idete do bazena tesne pred lekciou a ked sa skonci ide sa hned von. Maximalne ak je vela ludi a museli by cakat na sprchy, tak su chvilku v bazene kym sa uvolni sprcha)
A ked vahas, mozes sa v kvapke prihlasit na individualnu hodinu,a uvidis ako sa bude pacit

Moja zacinala.v kvapke ako sa kvapka otvorila, potom obidvaja synovci,a teraz aj sesternica chodi s malym uz rok. Aj viacero kolegyn chodilo s malymi detmi. Vyhoda je, ze ked chces pokracovat aj dlhsie, tak vacsie deti ( tusim od 2,5 - 3.rokov) davjau aj na empire, kde je vacsi bazen, a potom mozu dalej pokracovat v aquaparku.