icon

Poradíte dobrého detského očného lekára v Trnave?

iveta879
23. jan 2025

Dobrý deň, poradte detskeho očneho lekara v Trnave. Čo sa môjmu 2 ročnému synovi pozrie aj do očí a nie len predpíše kvapky pokus omyl.
Už mesiac žmurká..najpr to bolo len pri pozeraní TV teraz už aj pri bežneh hre..stretli ste sa s tým?

veronika_sk000
23. jan 2025

@iveta879 neviem, ci sa zaoberaju tak malymi detmi, ale ja som u nich bola asi ako 12-rocna, doktorka Durkova a doktor Ondrejicka, skusila by som ich kontaktovat, su ale sukromni, takze sa plati vsetko..s nimi som bola velmi spokojna vzdy

zuzka2801
23. jan 2025

@iveta879 v pondelok sme boli s 5 ročnou Clinic Centrum Modranka, súkromná klinika, pokiaľ nemáte Union tak sa platí 50€ za vyšetrenie, lekárka spomenula v rámci rozhovoru že dnes majú deti veľmi suché oči, lebo zabúdajú žmurkať a že väčšinou je to z TV a mobilu....cize to môže byť príčina že veľmi žmurka, že má suché očká

karlamon
24. jún 2025
@zuzka2801

@iveta879 v pondelok sme boli s 5 ročnou Clinic Centrum Modranka, súkromná klinika, pokiaľ nemáte Union tak sa platí 50€ za vyšetrenie, lekárka spomenula v rámci rozhovoru že dnes majú deti veľmi suché oči, lebo zabúdajú žmurkať a že väčšinou je to z TV a mobilu....cize to môže byť príčina že veľmi žmurka, že má suché očká

@zuzka2801 ahoj, potrebovali ste výmenný lístok od obvodnej či nejaké predošlé vyšetrenia? Ďakujem

zuzka2801
24. jún 2025
@karlamon

@zuzka2801 ahoj, potrebovali ste výmenný lístok od obvodnej či nejaké predošlé vyšetrenia? Ďakujem

@karlamon nie nepotrebovali

iveta879
autor
30. jún 2025
@karlamon

@karlamon my sme potrebovali od obvodnej