icon

Poraďte detského neurológa v Trnave a okolí

mirik123
14. júl 2025

Ahoj. Odporučíte mi prosím dobrého detského neurológa z Trnavy alebo okolia? Ktorý má voľné termíny a hlavne dobrý a ľudský prístup. Ak ste s niekým spokojný alebo nespokojný poprosím vás recenziu ak môžem pre a proti. Zháňam pre 5ročnú dcérku, skrz hyperaktivitu a poruchy správania. Ďakujem

marki07
14. júl 2025

@mirik123 v TT nemáš veľmi z čoho vyberať,čo viem máš tak 2 pani doktorky na výber,jedna v poliklinike,druhá v nemocnici.neberu hneď,dlhšie čakáš. U iných odborníkov( napr.psychologia)si už bola s daným problemom?

mirik123
autor
14. júl 2025
@marki07

@mirik123 v TT nemáš veľmi z čoho vyberať,čo viem máš tak 2 pani doktorky na výber,jedna v poliklinike,druhá v nemocnici.neberu hneď,dlhšie čakáš. U iných odborníkov( napr.psychologia)si už bola s daným problemom?

@marki07 do nemocnice som sa dovolala ale tam ma hneď zrušili alebo mi povedali že termín až v decembri, druhej pani doktorke na polikliniku som volala ale ta ma do štvrtka dovolenku a už predtým som sa tam nevedela dovolať. Skúšala som riešiť aj psychologicku ale ani k tej sa neviem dovolať už niekoľkí týždeň.
Poprípade kľudne aj Piešťany Hlohovec a okolie, Ale žiaľ zatiaľ som nič nenašla alebo sa nedovolala,

marki07
14. júl 2025
@mirik123

@marki07 do nemocnice som sa dovolala ale tam ma hneď zrušili alebo mi povedali že termín až v decembri, druhej pani doktorke na polikliniku som volala ale ta ma do štvrtka dovolenku a už predtým som sa tam nevedela dovolať. Skúšala som riešiť aj psychologicku ale ani k tej sa neviem dovolať už niekoľkí týždeň.
Poprípade kľudne aj Piešťany Hlohovec a okolie, Ale žiaľ zatiaľ som nič nenašla alebo sa nedovolala,

@mirik123 Od kamarátky viem,že dobre skúsenosti mala s dr.v nemocnici,termín tiež dostala za 5 mesiacov,počkala a bola u nej spokojná,chodí k nej veľa detí,tak preto tie cakacky dlhé.Bohuzial v Hlohovci ani Piešťanoch iných detských neurologov nepoznám,možno Bratislava???