Pôrodnica v Trnave - prvé ozvy
Ahojte o 2 týždne ma čakajú prvé ozvy babätka v Trnavskej pôrodnici . Chcem sa preto informovať, či niekto nevie poradiť ako to funguje ja svojho gyn.mam mimo TT tam som chodila aj do poradne ale rodiť by som chcela v Trnave. Len teda neviem ako to prebieha či sa na tie ozvy treba objednať alebo ako to funguje.
ĎAKUJEM.
@veronka12123 treba sa objednat, ja som sa objednala po poslednej poradni u mojho dr , prvy krat pojdete na rizikovu poradnu
@veronka12123 ahoj, zavolaj si do ambulancie rizikového tehotenstva (prvá poradna v pôrodnici je vždy tam). Oni sa ta spýtajú aj či máš nejakého preferovaného lekára. Ak si chceš nejakého zajednat k pôrodu, tak to povedz. Lekári sa tam striedajú. Sestrička ta vie objednať tak, aby si natrafila na toho tvojho.
Potom prides do nemocnice - stará časť, pôjdeš do úplne poslednej budovy označenej G. Ak pôjdeš cez zadný vchod, vieš parkovať bezplatne pred rampami. A budovu máš hneď za rampami. Ako vojdes dovnútra, pôjdeš do chodbičky, ktorá je napravo. Tam uuuplne dozadu a čakáš. Zober si ranný moč a pripadne uterák.
Ak chceš epidural, poučenie si vieš vybaviť v tej istej budove.
@veronka12123 ahoj, zavolaj si do ambulancie rizikového tehotenstva (prvá poradna v pôrodnici je vždy tam). Oni sa ta spýtajú aj či máš nejakého preferovaného lekára. Ak si chceš nejakého zajednat k pôrodu, tak to povedz. Lekári sa tam striedajú. Sestrička ta vie objednať tak, aby si natrafila na toho tvojho.
Potom prides do nemocnice - stará časť, pôjdeš do úplne poslednej budovy označenej G. Ak pôjdeš cez zadný vchod, vieš parkovať bezplatne pred rampami. A budovu máš hneď za rampami. Ako vojdes dovnútra, pôjdeš do chodbičky, ktorá je napravo. Tam uuuplne dozadu a čakáš. Zober si ranný moč a pripadne uterák.
@xxxka ďakujem vieš povedat naco mi bude utierak?
@xxxka epidural nechcem ( nemam v plane) ale na to poučenie by som šla predsa len človek nikdy nevie do akej situácie sa dostanem tak nech radšej mam a nevyužijem ako by som nemala a budem chcieť.
@xxxka ďakujem vieš povedat naco mi bude utierak?
@veronka12123 ja som si nosila aby som sa dobre poutierala od gélu. Niektorí lekári to odporúčajú.
@xxxka epidural nechcem ( nemam v plane) ale na to poučenie by som šla predsa len človek nikdy nevie do akej situácie sa dostanem tak nech radšej mam a nevyužijem ako by som nemala a budem chcieť.
@veronka12123 tak tam sa vieš objednať na tomto linku: https://www.objednatvysetrenie.sk/objednavka-vy...
Myslím že iba utorky a stredy to robia.

Ahoj ano treba sa objednať.