icon

Potrebujem niekoho na rozhovor a prechádzky po rozvode

14. feb 2026

Ahojte.Mam 38 rokov a som čerstvo po rozvode.Som v stave,kedy sa potrebujem vyrozprávať niekomu,kto prežíva to isté,čo aj ja.Rozpad rodiny,strata detí,pocit samoty.Neviem sa zoznamovať vonku,nemám odvahu osloviť ženu vonku,tak to skúšam takto.(ani neviem,čo mi to napadlo).😁Chcem sa ísť prejsť niekam von,ale nemám s kým.Trnava,Šaľa,Galanta a okolie.

unbeholfen
14. feb 2026

Si muž či žena? A Sereď si kde nechal/a?

autor
14. feb 2026
@unbeholfen

Si muž či žena? A Sereď si kde nechal/a?

@unbeholfen Som muž.Sorry ,že som to tam nedal.😉.A neuveríš,ale bývam v Seredi. 😁

unbeholfen
14. feb 2026

Sa divím že nedali na dnes nikde zábavu len v Senci. Je valentína tak mohli dať tie zábavy čo sa robievajú pre osamelých. 21 bude aj v Trnave, Galante, Nových Zámkoch, Topoľčanoch… A 22 som mal mať rande so ženou ktorá mi dnes oznámila že nemá o mňa záujem a nechce sa stretnúť.

autor
14. feb 2026
@unbeholfen

Sa divím že nedali na dnes nikde zábavu len v Senci. Je valentína tak mohli dať tie zábavy čo sa robievajú pre osamelých. 21 bude aj v Trnave, Galante, Nových Zámkoch, Topoľčanoch… A 22 som mal mať rande so ženou ktorá mi dnes oznámila že nemá o mňa záujem a nechce sa stretnúť.

@unbeholfen Na zábavu som uz starý.😁Už mám iné priority ako chodiť po zábavách. 😉
To ma mrzí,že to zrušila, ale aj to sa stáva.

anonym_4e9c15
14. feb 2026
@anonym_autor

@unbeholfen Na zábavu som uz starý.😁Už mám iné priority ako chodiť po zábavách. 😉
To ma mrzí,že to zrušila, ale aj to sa stáva.

@anonym_autor s takýmto depresivnym zmýšľaním ťažko nájdeš nový vztah. Že starý na zábavu, ja mám o 5 rokov viac a keby uvažujem ako ty, rovno si to hodím. Ide z teba depka a negatívne zmýšľanie. Radšej si zaplať terapie a zmeň prístup k životu ako otravovať porozchodovymi depkami potenciálnu polovičku.

unbeholfen
14. feb 2026
@anonym_4e9c15

@anonym_autor s takýmto depresivnym zmýšľaním ťažko nájdeš nový vztah. Že starý na zábavu, ja mám o 5 rokov viac a keby uvažujem ako ty, rovno si to hodím. Ide z teba depka a negatívne zmýšľanie. Radšej si zaplať terapie a zmeň prístup k životu ako otravovať porozchodovymi depkami potenciálnu polovičku.

@anonym_4e9c15 ja som aj od teba starší, takže mi obaja môžte ísť pre pivo 😁🤟

anonym_285fef
14. feb 2026

Nemám odvahu osloviť ženu - to zn., že píše muž 🤷

unbeholfen
14. feb 2026

@anonym_autor ja som starší od oboch z vás a chodím na všetky možné podujatia. Dnes som v potravinách oslovil krásnu modrookú ženu. 😉

unbeholfen
14. feb 2026
@anonym_285fef

Nemám odvahu osloviť ženu - to zn., že píše muž 🤷

@anonym_285fef tak zavoláme na to Simonu. Tá má na šecko rozum. Hahooo @simona_racz poď sem mudrovať.

unbeholfen
14. feb 2026

Ja síce mám odvahu osloviť ženu, ale dosiahnem tým zhruba tolko, ako keď jeden chlap nejde na poľovačku, a druhý ide ale nič neuloví…

No ale pointa je že spĺňam jedno z kritérií čo autor písal v úvodnom príspevku, že ak sa cítite sám tak poďte diskutovať. Síce niesom po rozvode, ale vraj stačí ak sa cítim osamelý.

unbeholfen
14. feb 2026

Tak sa vyrozpravaj tu. A podiskutujeme všetci.

autor
14. feb 2026
@anonym_4e9c15

@anonym_4e9c15 A kde som napísal,že hľadám hneď nový vzťah?
Nie každý, v mojom veku vyhľadáva zábavy. 😉.Dlhé roky som žil rodinným životom,a jednoducho som z toho vyrástol a nepotrebujem to k životu.Chcel som sa len porozprávať, často to pomôže,ale to pochopí,len ten kto si tým prešiel.A nevidím nič zlé na tom,že chcem spoznať nových ludi.Ale to je jedno,nepýtal som sa na tvoj názor tak to nechaj tak.😉

anonym_9dbd26
15. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_4e9c15 A kde som napísal,že hľadám hneď nový vzťah?
Nie každý, v mojom veku vyhľadáva zábavy. 😉.Dlhé roky som žil rodinným životom,a jednoducho som z toho vyrástol a nepotrebujem to k životu.Chcel som sa len porozprávať, často to pomôže,ale to pochopí,len ten kto si tým prešiel.A nevidím nič zlé na tom,že chcem spoznať nových ludi.Ale to je jedno,nepýtal som sa na tvoj názor tak to nechaj tak.😉

@anonym_autor a to je prave problem aj zoznamiek ze ludia tam idu hladat psychoterapeuta co im pomoze zadarmo a ked su vylieceni tak ich da do friendzonu….

unbeholfen
15. feb 2026

Však nikto nehladá vzťah. Len sa chcú vyrozprávat. Keby bolo leto, stačí íst na cyklotrasu pri Váhu, tam kopa žien je. Aj sa choďá povyprávat že s kamoškú sa prechádzajú aby sa vyprávali. Té čo bicyklujú, korčulujú, to nedá sa vyrušovat, ale zase cudzej žene sa zdôveruvat je též také šelijaké. Tak jak to spravit? Jedzine tuná na internete ondit trošká.

simona_racz
15. feb 2026

Čo sa deje? Síce nebývam v tej oblasti, ale vyrozprávať sa mi môžeš. Mne sa zvyknú často, a ja rada radím.

unbeholfen
15. feb 2026

Keď som tak narýchlo pozrel na poslednú vetu, ja že: Aj ja rada randím 😀 ale je tam že radím.

anonym_ab56b3
15. feb 2026

A preco len zenu? Ked nehladas vztah?

unbeholfen
17. feb 2026
@anonym_ab56b3

A preco len zenu? Ked nehladas vztah?

@anonym_ab56b3 presne tak, keď nehladá vzťah tak je jedno s kým sa baví. Mne psychicky veľmi pomôže keď ma odmietne ženská, byť s kamarátmi. Smútim ale zároveň idem s kamarátmi sa zabávať, tak sa tak presmeruje troška tie veci.

unbeholfen
17. feb 2026

Keby bolo letnejšie tak ideme sa na Váh bicyklovat. Išli by sme až do Šale ajtak potrebujem získať odtiaľ potvrdenie na daňové priznanie, a ahentúra je neďaleko mosta teda kúsek od cyklotrasy. Len zima je tak musím ísť vlakom a zo stanice je to ďaleko. Autobusom to mám bližššie.

vorkola
19. feb 2026
@anonym_4e9c15

@anonym_4e9c15 No ale ,ked je takto chudak zniceny,nech pricinou royvodu je hocikkto, ,alekedze je depresivny,,alenie agresivny,, tak asi ten rozvod mu dalna psychiku zabrat,, a tu pomoc potrebuje..Najskor chod k psychologovi,,urcite ti viac poradi,,akokeby si hned ako pises,,,neviem oslovit zenu...ktoru,kde, ako? Su aj kadejake zoznamky,,,mozes risknut..Aaaaale opatrne

anonym_1c0f64
Autor odpoveď zmazal