Predávajú sa momentálne byty v Trnave?
Ahojte, chcem sa spýtať ako sa hýbu s predajom byty ? Ide to teraz ? Najlepšie Trnava .
Alebo za ako dlho cca sa vám podarilo predať nehnuteľnosť ?
3 izbový byt .
Ďakujem
my sme nepredávali, ale kupovali - byt, ktorý sme kúpili po cca ročnom hľadaní, prišiel do ponuky v sobotu večer, v pondelok mali o byt nahlásených cca 20 záujemcov, hneď v pondelok bolo aj niekoľko obhliadok a z pondelkových obhliadok aj naozaj vzišiel kupca - takže tento byt predávali necelý 1 pracovný deň - ale výborná poloha, rozumná cena
Cena mám myslím , že ok lokalita výborná. Mesiac je byt nahodený a nič. Kupujeme dom a nevieme sa pohnúť , preto sa pýtam či nie je problém s predajom
@sona272
Ale ty sama si povedala,že to stagnuje,tak tá cena asi nebude OK. Či prečo to nekúpia oni-realitaci keď to je O.K.?
Áno tiež som predával aj ja byt 8 mesiacov,ale to som nepotreboval predať. Ale keď som súrne potreboval peniaze na inú nehnuteľnosť,tak som zavolal známym a dom som predal nasledujúci deň, ale samozrejme za zaujímavú cenu.
Zalezi od ceny a lokality.
U rodicov na druzbe je takmer kazdy tyzden na dverach nalepeny papierik 'kupim byt v tejto lokalite'
Slottu nie je najstastnejsia ulica.bytovky su bez vytahov.na parkovanie malo.miesta zacinajuca R6 zona spoplatnena 24/7.prehodnot cenu
Asi nebude cena moc lákavá,teraz je doba,kedy kupujúci môžu zjednávať .Keby bola cena dobrá,tak by sa predal rýchlo.My sme predávali ešte v lete v júli,tiež nám povedali v realitkach,že cena súper ,ale ľudia čakajú a vyjednávajú.Nakonuec sa predal až v decembri a to o cca -15.000 ....takže ak dáš prijateľnú sumu tak sa predá
@sona272 ako nepoznam lokalitu, lebo ja hladam na prednadrazi, ale co sledujem byty uz par mesiacov, tak sa predalo len par. A to zacinali na 165-170000 a sli dolu cca 8000. Osobne si myslim, ze 160 je ok cena, lebo za neprerobene chcu 155000 niektori a nikto to nechce, uz idu na 147 cca. Ako 3 izbový s balkonom. A videla som uz aj zo 175000 na 159000 a stale je tam ( nema balkon).

@sona272
Dobrý večer,vždy je podstatná cena. Pokiaľ je zaujímavá cena,tak sa predá resp kupuje ešte v ten deň a veľa krát aj cash.