Problémy so žalúdkom z kohútikovej vody v Trnave
Ahojte. Viete mi poradiť kde si viem dat skontrolovať vodu ? Aj ked neviem ci to ma zmysel ale skúsila by som 😃 nerozumiem preco ale ked sa napijem z kohutikovej vody po chvíli mi začne byť zle od zaludka. Bez problémov ju pije môj muž aj syn a im nic nie je 😅 mam to tak len tu v Trnave, veľa cestujeme za rodinou na východ alebo na stredné Slovensko a tam mi zle nie je. Poprípade ma to takto tu z trnavskej vody este niekto takto ? 😃
mozes mat proste citlivy zaludok. ja som takto nemohla pit vodu v jednej z bratislavskych stvrti. bohuzial sme tam byvali, tak som sa navlacila kopec balenej vody. aj testovat som ju dala, ale vysla v ramci parametrov.
@anonym_autor si citliva na trnavsku tvrdu vodu. Kto je tu odjakziva, ten si na nu tak zvykol, ze inde mu ani nechuti.
@opica_skorica ono moze byt naozaj, lebo ked si dam na prazdny zaludok magnezium alebo este aj vapnik, tak mi byva az na grc a tvrda voda je presne takto mineralizovana. Ja som mam aj v BB, fitrujem v Brite. Sestra este citi, ze je velmi chlorovana, mne to ani tak nepride. Ale oni maju makku vodu v Lucenci a nasi studnovu makku vodu bez chloru, takze to chapem. Na toto som si ja uz asi zvykla.
mozes mat proste citlivy zaludok. ja som takto nemohla pit vodu v jednej z bratislavskych stvrti. bohuzial sme tam byvali, tak som sa navlacila kopec balenej vody. aj testovat som ju dala, ale vysla v ramci parametrov.
@tarvika ktoré štvrť? Mne Petržalska veľmi chutí
ako písali dievčatá - možno aj keď skontroluješ, voda bude ok - a na 99,99% aj je - vodárne vodu kontrolujú pravidelne, filtrujú a dezinfikujú… ja mám tak problémy s vodou v práci 😏
Ja to mám v Košiciach, v rámci jedného sídliska, o dve ulice ďalej.
Daj na testovanie, hned vedla vseobecnej zdravotnej poistovne. Alebo pi balenu vodu. My v TT sme zvyknuti. My, ked sa kupenme napr.v PP, tak sa nam "smyka" pokozka 🙈🤣
@anonym_autor lebo voda v Trnave je mimoroadne hnusna a vsetky spotrebice znici, ako je tvrda
ja musím nechať chvíľu odstáť lebo keď si napustím do pohára, je úplne sivá 😵 (TT)

@anonym_autor si citliva na trnavsku tvrdu vodu. Kto je tu odjakziva, ten si na nu tak zvykol, ze inde mu ani nechuti.