icon

Problémy so žalúdkom z kohútikovej vody v Trnave

12. dec 2025

Ahojte. Viete mi poradiť kde si viem dat skontrolovať vodu ? Aj ked neviem ci to ma zmysel ale skúsila by som 😃 nerozumiem preco ale ked sa napijem z kohutikovej vody po chvíli mi začne byť zle od zaludka. Bez problémov ju pije môj muž aj syn a im nic nie je 😅 mam to tak len tu v Trnave, veľa cestujeme za rodinou na východ alebo na stredné Slovensko a tam mi zle nie je. Poprípade ma to takto tu z trnavskej vody este niekto takto ? 😃

opica_skorica
12. dec 2025

@anonym_autor si citliva na trnavsku tvrdu vodu. Kto je tu odjakziva, ten si na nu tak zvykol, ze inde mu ani nechuti.

tarvika
12. dec 2025

mozes mat proste citlivy zaludok. ja som takto nemohla pit vodu v jednej z bratislavskych stvrti. bohuzial sme tam byvali, tak som sa navlacila kopec balenej vody. aj testovat som ju dala, ale vysla v ramci parametrov.

nevenka
12. dec 2025
@opica_skorica

@anonym_autor si citliva na trnavsku tvrdu vodu. Kto je tu odjakziva, ten si na nu tak zvykol, ze inde mu ani nechuti.

@opica_skorica ono moze byt naozaj, lebo ked si dam na prazdny zaludok magnezium alebo este aj vapnik, tak mi byva az na grc a tvrda voda je presne takto mineralizovana. Ja som mam aj v BB, fitrujem v Brite. Sestra este citi, ze je velmi chlorovana, mne to ani tak nepride. Ale oni maju makku vodu v Lucenci a nasi studnovu makku vodu bez chloru, takze to chapem. Na toto som si ja uz asi zvykla.

anonym_0d54d5
12. dec 2025
@tarvika

mozes mat proste citlivy zaludok. ja som takto nemohla pit vodu v jednej z bratislavskych stvrti. bohuzial sme tam byvali, tak som sa navlacila kopec balenej vody. aj testovat som ju dala, ale vysla v ramci parametrov.

@tarvika ktoré štvrť? Mne Petržalska veľmi chutí

biba_18
12. dec 2025

ako písali dievčatá - možno aj keď skontroluješ, voda bude ok - a na 99,99% aj je - vodárne vodu kontrolujú pravidelne, filtrujú a dezinfikujú… ja mám tak problémy s vodou v práci 😏

anonym_84d591
12. dec 2025

Ja to mám v Košiciach, v rámci jedného sídliska, o dve ulice ďalej.

mk1111111111
12. dec 2025

Daj na testovanie, hned vedla vseobecnej zdravotnej poistovne. Alebo pi balenu vodu. My v TT sme zvyknuti. My, ked sa kupenme napr.v PP, tak sa nam "smyka" pokozka 🙈🤣

tarvika
12. dec 2025
@anonym_0d54d5

@tarvika ktoré štvrť? Mne Petržalska veľmi chutí

@anonym_0d54d5 pod. biskupice. blizko slovnaftu, mozno preto.

katka533
12. dec 2025

@anonym_autor lebo voda v Trnave je mimoroadne hnusna a vsetky spotrebice znici, ako je tvrda

bavlnka92
13. dec 2025

ja musím nechať chvíľu odstáť lebo keď si napustím do pohára, je úplne sivá 😵 (TT)