icon

Škôlka pre deti s NKS

nikpa
26. máj 2020

Prosím Vás mate dobré skúsenosti s volakou MS v TT kde sa zameriavaju na deti ktoré majú problém s rečou?
Ďakujem

vsetkounas
12. jún 2020

Myslim si že skolku mas zajedno , tam treba vyberat podla pristupu ucitelky a recenzii všetky skolky maju logopeda a potom skola je v Trnave na zš. andreja kubinu ak chces napis mam syna s touzto diagnoziou

anamaria84
17. dec 2020

@nikpa ahoj, zaujíma ma to isté, natrafili ste na nejakú vhodnú škôlku? Dakujem

nikpa
autor
17. dec 2020

@anamaria84 nie, konkrétne s poruchami reči sa nezaoberaju v žiadnej škôlke v TT. Bolo mi akurat doporučene, ze ho mam dat do škôlky s menším počtom detí kde budú mat na neho viac času. Co je celkom ťažké zistiť kde je lebo co som sledovala aj súkromné, vsetko ma napchate kapacity a deti je maximum na jedného učiteľa. Ale nič sa neda robit, na jar uz ho musime niekde umiestniť.

anamaria84
21. dec 2020

@nikpa no, ja riešim to isté, ako zistiť kde je menej deti. je to neuveriteľné že v celej TT a okolí sa nenájde ms pre deti s NKS alebo logo skolka..my hľadáme od septembra 2021. A kam chodíte na logopediu ak sa smiem spýtať?

nikpa
autor
22. dec 2020

@anamaria84 my chodime k Halašovej do Šale, robí aj v TT v centre detskej reči ale tam sú zúfalé čakacie doby, 9 mesiacov a pod. No nevýhoda v Šali je ze dostaneme termin každého 2,5 mesiaca, čo je veľmi málo. Lenze bojim sa od nej odísť aby som nepochodila ešte horšie a nemuslela cestovať ešte ďalej. Toto totiz nie je prvá logo kam chodíme, viem ake je ťažké niekoho dobrého najst.

lenka005
8. apr 2021

Ahojte akú ste nakoniec vybrali škôlku? @nikpa

nikpa
autor
8. apr 2021

@lenka005 nakoniec ho nikde nezobrali takže je ešte doma. Až od septembra pôjde a zrejme do klasickej, nič pre deti s NKS som poblíž nenašla a celkom sa aj rozhovoril takže snáď to bude v pohode aj v obyčajnej škôlke.

lenka005
8. apr 2021

@anamaria84 ahoj akú škôlku ste nakoniec vybrali?

lenka005
8. apr 2021

@nikpa ďakujem, ja to tiež teraz riešim,ale teda na setsd vôbec nerozprava