icon

Skúsenosti s logopedickými triedami ZŠ Beethovenova Trnava

martina394
24. feb 2024

Prosim vas ma tu niekto skusenosti so ZS Beethovenova Trnava? Triedy logopedicke alebo NKS? Dakujem

macah
7. mar 2024

@martina394 Dobry den, moj syn tam chodi..
kludne sa pytajte...

martina394
autor
10. mar 2024

@macah dobrý deň, prosím vás a ma vaše dieťa nejaké diagnózy? Navštevuje NKS triedu? Ako ste spokojní s výučbou a prístupom? Dakujem

macah
17. mar 2024

@martina394 ano vsetky deticky su zdiagnostikovane, ano navstevuje, v tr ich je 6ks, plan vyucby presne aki v beznych skolach, s rizduelim, ze je ti malotriedka, a tym padom sa im moze ucitelka intenz venovat. Maju tiez logop hodiny navyse

macah
17. mar 2024

@martina394 za mna vyborne

martina394
autor
18. mar 2024

@macah ďakujem moc. Pekný deň

misove
9. feb 2025

@macah dobrý deň, mohla by som sa opýtať, dieťa s akou diagnózou má nárok na túto triedu? Mňa zaujíma tá NKS, som myslela, že sú tam deti so zlou výslovnosťou. Ďakujem

macah
17. feb 2025

@misove Dobrý deň, detičky tam chodia s dg ako disgrafia, diskalkulia, NKS je skr narusena komunikacna schopnost, pričom sú detičky diag napr v Centre reči, kde dieta blizsie špecifikuju a urcia mu profil, kde má defekty. Detičky su v skole v malotriedkach s logopedickym zameraním bez asistenta, náplň učiva ako na bežných školách.

Pokiaľ ma dieťa "len" dislaliu/zhors výslovnosť, myslím si, že by bolo tahane a zvkadalo by aj bežnú školu s väčším počtom spolužiakov.

Ale pre pokoj duše, by som si zavolala do skoly priamo, name tam veľmi ochotnu aj milú p.riaditelku ci p. Zastupkynu