Skúsenosti s MUDr. Novákom a operáciou kyretáže
Dobrý deň,
chcem sa s Vami podeliť o skúsenosť s lekárom MUDr. Novákom. Prišla som k lekárovi s tým , že občas krvácam. Navrhol mi hneď že” podlá paragrafu toho a toho... mi urobí kyretáž”. Váhala som, ale nakoniec som súhlasila, pretože som lekárovi verila.. ( lekár bol v mojej karte oboznámený s mojím Zdravotným stavom nakoľko som to priniesla do karty- Že mám v tele kovy )
Po jednodňovej operácii som na druhy deň som mala teplotu a Začali mi veľké bolesti, ale považovala som to za normalne po takej operácii, ale aj napriek tomu som zavolala lekárovi,. Ten so mnou ani nechcel komunikovať a sestricka mi vravela že nech si dam tabletku. ked som sa po 4 týždňoch nevedela postaviť na nohy a musela ma stále opatrovať mama ,tak to bolo zvláštne. Zavolala som znovu, ale len mi bolo povedane nech tolko nevolám! Po 9 tyzdnoch, som sa ako tak , s barlami postavila na nohy s bolesťami. Navštívila som ortopéda ktorý mi po röntgeny povedal ,že ešte sa budem liečiť ďalšie mesiace. Ja stále s bolesťami a Celý ten čas ma opatrovala moja mama ktorá má 70 rokov . Po roku mesiacoch znovu chodím, ale nemôžem sa zohnúť. Úkony ako zapnuť si na topankach zips, alebo si v sprche umyt spodnú časť tela, zostalo pre mňa nočnou morou a je doteraz!
@dajen222 už som to tu pred rokmi písala. U Nováka je priorita kvantita nie kvalita. Nabral si pacientky po kolegovi ktorý ordinoval vedla neho v ordinácii, čiže násobne mu vzrástol počet pacientov ale on je spokojný. Peniažky sa k nemu guľaju, nevadí za akú cenu... Pribral si tam sestričky namiesto doktora a tie ordinuju za neho. A dopláca na to veľa žien.
tiež sa mi nepáči jeho prístup.. neľudský.... mám silnu a bolestivu menštruáciu. Keď som mu to vravela tak odpoved: čo čakám na ten vek... (mám 40 a v tom veku sú ešte ženy ktoré sú tehotné..) a pomoc žiadna. alebo aspoň rada... hlavne že furt mi strkal do ruky papier na mamografiu a keĎ som odmietla, tak ešte urazený na mňa išiel zvyšovať hlas.. No fakt z jeho prístupu som veľmi sklamaná....

@dajen222 Ja som k nemu tiež chodila pred pár rokmi a odišla som pre jeho neprofesionálny prístup. Na silnú a extremne bolestivú menštruáciu kedy som odpadávala mi povedal, že nemám pozerať TV a mnoho ďalších nevhodných komentár. Pokračoval naďalej aj keď som mu povedala, že som zdravotníky a môže so mnou komunikovať odborne. Plus použitý kondom zo sona chytil holou rukou za špinavú časť. Veľmi ma mrzí, že sa ti toto stalo, snáď sa čím skôr dáš dokopy ❤️